سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



شیرینی تر کیک رولتی طرح دار

کیک رولتی طرح دار
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۶ نفر
مواد لازم
آرد سفید ۱۰۰ گرم
تخم مرغ ۴ عدد
شکر ۱۰۰ گرم
آب ۱/۸ پیمانه
وانیل‏ ۱/۸ قاشق چای خوری
عسل ۱ قاشق چای خوری
خامه‏ ۲۵۰ گرم
آرد ۴۰ گرم
پودر قند ۳۰ گرم
تخم مرغ (سفیده) ۱ عدد
رنگ خوراکیبه مقدار لازم
کیک رولتی طرح دار
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت کیک رولتی طرح دار
روش ساخت
مرحله 1ابتدا سفیده تخم‌مرغ و پودر قند را بزنید تا از حالت لزجی خارج شود. آرد را الک کرده و به آرامی به تخم‌مرغ اضافه کنید. میزان مناسبی از رنگ خوراکی را به مخلوط اضافه کنید و خوب هم بزنید
مرحله 2خمیر را درون قیف ساده ریخته و طرح مورد نظرتان را روی کاغذ روغنی که از قبل به کمک قلم مو چرب شده است بکشید. پس از کشیدن طرح مورد نظر قالب را به مدت یک ساعت در فریزر استراحت دهید. توجه داشته باشید که برای طرح‌های چند رنگ بهتر است بین هر رنگ فاصله‌ای چند دقیقه‌ای در فریزر قایل شوید تا رنگ‌ها با هم تداخل پیدا نکنند.
مرحله 3فر را تا دمای 180 درجه سانتی گراد گرم کنید.
مرحله 4در فاصله ای که قالب در یخچال قرار دارد، ابتدا زرده و سفیده تخم‌مرغ را از هم جدا کنید. آرد را 3 مرتبه الک کنید. زرده، شکر و وانیل را باهم خوب هم بزنید. آب داغ و عسل را بیفزایید و به هم زدن ادامه دهید. سفیده را بزنید تا از کاسه برنگردد. زرده، آرد و سفیده را در 3 مرحله به صورت متناوب با یکدیگر زیر و رو کنید و خیلی هم نزنید.
مرحله 5سینی رولت را از فریزر خارج کنید و مواد رولت را روی آن بریزید و به طور یکنواخت در سطح قالب پخش کنید. سینی را درون فر به مدت 15 تا 20 دقیقه قرار دهید.
مرحله 6اجازه دهید رولت پس از خارج کردن از فر به طور کامل خنک شود. سپس خامه کشی و رول کنید. بهتر است رولت 24 ساعت در یخچال استراحت کند و بعد برش دهید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین