زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۲۰ نفر |
مواد لازم |
---|
خرما ۲ کیلوگرم |
آرد گندم ۱/۲ لیوان |
آرد کیک ۱ لیوان |
آرد نخودچی ۱/۲ لیوان |
روغن ۲ لیوان |
پودر هل ۱ قاشق چای خوری |
دارچین ۱ قاشق چای خوری |
گردو ۱ لیوان |
بیسکویت ۱ لیوان |
مرحله 1 | ابتدا آردها رو با روغن قاطی کردم و روی شلعه متوسط ،حدود ده دقیقه تفت دادم |
مرحله 2 | بعد پودر هل و دارچین رو بهش اضافه کردم و هم زدم،شعله رو خاموش کردم و میگذاریم تا کمی خنک شود |
مرحله 3 | بعد هسته خرما ها رو در آوردم و با دستم له کردم و پودر بیسکویت رو به خرما اضافه کردم و هم زدم تا خوب مخلوط بشن |
مرحله 4 | بعدکف قالب فلزی کیک سایز 18رو پلاستیک بزرگ گذاشتم که تا بالای قالب پلاستیک بیاد، بعد نصف خرما رو گذاشتم کف قالبم و صاف کردم و نصف گردوها رو پخش کردم روش |
مرحله 5 | بعد مواد آردیم که کمی خنک شده رو ریختم روی خرما و 1 ساعت گذاشتم توی فریزر |
مرحله 6 | بعد که کامل بست،در آوردم و بقیه گردوها رو ریختم روی مواد آردیم و بقیه خرما رو به اندازه قالب پهن کردم و گذاشتمش روی گردو و بادستم فشرده کردم که کاملا لایه ها بهم بچسبن،بعدبا کمک پلاستیک از توی قالبم در آوردم ودر ظرف سرو گذاشتم و به دلخواه تزیین کنید |