سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



کیک کیک رنگین کمان

کیک رنگین کمان
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۸ نفر
مواد لازم
آرد ۲ پیمانه
شکر ۱.۵ پیمانه
تخم مرغ ۷ عدد
پودر ژلاتین ۱.۵ قاشق چای خوری
روغن مایع ۱/۲ پیمانه
آب ۱ پیمانه
کرم تارتار ۱/۲ قاشق چای خوری
بیکینگ پودر ۱ قاشق غذا خوری
نمک ۱ قاشق چای خوری
رنگ خوراکیبه مقدار لازم
شکلات ۵۰ گرم
خامه‏ ۵۰ گرم
کیک رنگین کمان
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت کیک رنگین کمان
روش ساخت
مرحله 1آرد + بکینگ پودر + نمک رو مخلوط و سه بار الک میکنیم تا خوب هوادگیری بشه.
مرحله 2بقیه ی مواد خشک یعنی شکر و ژلاتین رو هم اضافه و مخلوط میکنیم.
مرحله 3یه گودی وسطش ایجاد میکنیم و مواد تر شامل زرده ها روغن و آب رو میریزیم روی مواد خشک و میذاریم کنار ( مخلوط نمیکنیم.)
مرحله 4کرم تارتار رو به سفیده ها اضافه و با همزن میزنیم تا به سافت پیک برسیم ( مراجعه به عکس مراحل )
مرحله 5حالا با درجه کند همزن مخلوط آرد و زرده رو هم میزنیم تا حدی که مخلوط بشن. نباید بیش از حد هم بخوره .
مرحله 6سفیده ی زده شده رو در دو مرحله به مخلوط اضافه و آروم فولد میکنیم تا مخلوط بشه و پفش نخوابه.
مرحله 7حالا مواد آماده مون رو به شش قسمت مساوی تقسیم و با رنگ خوراکی رنگ میکنیم
مرحله 8میزان رنگ بسته به سلیقه ی خودتونه که چقدر میخاین تیره یا روشن باشه. ( مراجعه به سایر نکات )
مرحله 9حالا کف یه قالب ۲۰ سانت عمیق با ارتفاع حدود ده سانت رو چرب میکنیم و کاغذ میندازیم.
مرحله 10یک رنگ از مایه ی کیکمون رو میریزیم توی قالب و توی طبقه ی وسط فر از قبل گرم شده رو دمای ۱۸۰ درجه میذاریم.
مرحله 11طبقه ی بالای فر رو یه سینی فر خالی و طبقه ی پایین زیر قالبمون یه ظرف آب جوش بذارید این باعث میشه کیکمون خیلی نرم و لطیف باقی بمونه‌
مرحله 12۹ دقیقه بذارید توی فر بپزه بعد از ۹ دقیقه کامل پخته نشده ولی اونقدری خودش رو گرفته که بشه لایه ی بعدی رو ریخت
مرحله 13لایه ی بعدی روی قبلی بریزید و دوباره ۹ دقیقه بره توی فر همینجور تا آخرین لایه.
مرحله 14لایه ی آخر رو که ریختید توی فر بذارید و بعد از ۱۱ دقیقه کیکمون آمادس‌.
مرحله 15از فر درش بیارید یکم که از داغی افتاد روی سینی کاغذ روغنی بذارید و از توی قالب روی کاغذ روغنی برش گردونید و از قالب خارجش کنید و بذارید کامل خنک شه اگه عجله دارید، میتونید توی فریزر بذاریدش.
مرحله 16وقتی کااملا خنک شد یه ظرف گرد کوچک تر از کیک روش بذارید و با یه چاقوی خیلی تیز یه لایه ی نازک از اطراف کیک رو ببرید و قسمتای قهوه ای شده ی کیک رو جدا کنید.حالا دوباره کیک رو برگردونید و کاغذ روغنی رو ازش جدا کنید.
مرحله 17شکلات و خامه ی گرم رو مخلوط و گاناش رو آماده کنید و روی کیکتون رو با گاناش تزئین کنید نوش جان :)
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین