سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



کیک کیک رنگین کمان

کیک رنگین کمان
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۸ نفر
مواد لازم
آرد ۲ پیمانه
شکر ۱.۵ پیمانه
تخم مرغ ۷ عدد
پودر ژلاتین ۱.۵ قاشق چای خوری
روغن مایع ۱/۲ پیمانه
آب ۱ پیمانه
کرم تارتار ۱/۲ قاشق چای خوری
بیکینگ پودر ۱ قاشق غذا خوری
نمک ۱ قاشق چای خوری
رنگ خوراکیبه مقدار لازم
شکلات ۵۰ گرم
خامه‏ ۵۰ گرم
کیک رنگین کمان
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت کیک رنگین کمان
روش ساخت
مرحله 1آرد + بکینگ پودر + نمک رو مخلوط و سه بار الک میکنیم تا خوب هوادگیری بشه.
مرحله 2بقیه ی مواد خشک یعنی شکر و ژلاتین رو هم اضافه و مخلوط میکنیم.
مرحله 3یه گودی وسطش ایجاد میکنیم و مواد تر شامل زرده ها روغن و آب رو میریزیم روی مواد خشک و میذاریم کنار ( مخلوط نمیکنیم.)
مرحله 4کرم تارتار رو به سفیده ها اضافه و با همزن میزنیم تا به سافت پیک برسیم ( مراجعه به عکس مراحل )
مرحله 5حالا با درجه کند همزن مخلوط آرد و زرده رو هم میزنیم تا حدی که مخلوط بشن. نباید بیش از حد هم بخوره .
مرحله 6سفیده ی زده شده رو در دو مرحله به مخلوط اضافه و آروم فولد میکنیم تا مخلوط بشه و پفش نخوابه.
مرحله 7حالا مواد آماده مون رو به شش قسمت مساوی تقسیم و با رنگ خوراکی رنگ میکنیم
مرحله 8میزان رنگ بسته به سلیقه ی خودتونه که چقدر میخاین تیره یا روشن باشه. ( مراجعه به سایر نکات )
مرحله 9حالا کف یه قالب ۲۰ سانت عمیق با ارتفاع حدود ده سانت رو چرب میکنیم و کاغذ میندازیم.
مرحله 10یک رنگ از مایه ی کیکمون رو میریزیم توی قالب و توی طبقه ی وسط فر از قبل گرم شده رو دمای ۱۸۰ درجه میذاریم.
مرحله 11طبقه ی بالای فر رو یه سینی فر خالی و طبقه ی پایین زیر قالبمون یه ظرف آب جوش بذارید این باعث میشه کیکمون خیلی نرم و لطیف باقی بمونه‌
مرحله 12۹ دقیقه بذارید توی فر بپزه بعد از ۹ دقیقه کامل پخته نشده ولی اونقدری خودش رو گرفته که بشه لایه ی بعدی رو ریخت
مرحله 13لایه ی بعدی روی قبلی بریزید و دوباره ۹ دقیقه بره توی فر همینجور تا آخرین لایه.
مرحله 14لایه ی آخر رو که ریختید توی فر بذارید و بعد از ۱۱ دقیقه کیکمون آمادس‌.
مرحله 15از فر درش بیارید یکم که از داغی افتاد روی سینی کاغذ روغنی بذارید و از توی قالب روی کاغذ روغنی برش گردونید و از قالب خارجش کنید و بذارید کامل خنک شه اگه عجله دارید، میتونید توی فریزر بذاریدش.
مرحله 16وقتی کااملا خنک شد یه ظرف گرد کوچک تر از کیک روش بذارید و با یه چاقوی خیلی تیز یه لایه ی نازک از اطراف کیک رو ببرید و قسمتای قهوه ای شده ی کیک رو جدا کنید.حالا دوباره کیک رو برگردونید و کاغذ روغنی رو ازش جدا کنید.
مرحله 17شکلات و خامه ی گرم رو مخلوط و گاناش رو آماده کنید و روی کیکتون رو با گاناش تزئین کنید نوش جان :)
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین