زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۱۲ نفر |
مواد لازم |
---|
آرد ۲.۵ لیوان |
شکر ۱.۵ لیوان |
روغن ۲/۳ لیوان |
بیکینگ پودر ۲ قاشق چای خوری |
شیر ۲/۳ لیوان |
تخم مرغ ۳ عدد |
اسانس وانیلچند قطره |
رنگ خوراکیچند قطره |
پنیر خامه ای ۴۰۰ گرم |
کره ۸۰ گرم |
پودر قند ۲ لیوان |
اسانس وانیلچند قطره |
شکلاتبه مقدار لازم |
مرحله 1 | ابتدا فر را روشن کنید تا داغ شود(روی حرارت 180تا 200درجه سانتی گراد).کره و تخم مرغ را نیز از نیم ساعت قبل در دمای اتاق قرار دهید.داخل ظرفی مناسب روغن و شکر را مخلوط کرده و با همزن به خوبی یکنواخت کنید. |
مرحله 2 | یک عدد تخم مرغ را به مواد افزوده و 1دقیقه مواد را با همزن به خوبی مخلوط کنید و بعد تخم مرغ های دیگر را به همین ترتیب اضافه کنید.چند قطره اسانس وانیل و یکی دو قطره رنگ خوراکی دلخواه را به مواد افزوده و مجدد با همزن آن را مخلوط کنید. |
مرحله 3 | مواد خشک(آرد ، نمک و بکینگ پودر) را با هم مخلوط کرده و2بار الک کنید تا هواخورده و سبک شوند.شیر را جوشانده و اجازه دهید کاملا ولرم شود. |
مرحله 4 | سپس شیر ولرم را به همراه مواد خشک کم کم به مایه کیک اضافه کنید و با لیسک مخلوط نمایید به این صورت که کمی شیر اضافه کرده و مخلوط کنید و بعد کمی ماده خشک ریخته و مخلوط کنید و تا انتها ادامه دهید. |
مرحله 5 | ته قالب مورد نظر کیک کاغذ روغنی بیندازید و مایه کیک را داخل قالب بریزید سپس قالب را داخل فری که از قبل روشن کرده اید و گرم شده است به مدت نیم ساعت تا 40 دقیقه قرار دهید تا کیک بپزد. |
مرحله 6 | س از پخت 15 دقیقه صبر کنید تا کیک خنک شود سپس از قالب خارج کنید و پس از اینکه کیک کاملا خنک شد از وسط کیک را نصف کنیدو آن را داخل یخچال قرار دهید تا کاملا خنک شود. |
مرحله 7 | طرز تهیه کرم پنیری: |
مرحله 8 | کره نرم شده را داخلظرفی ریخته و پودر قند را کم کم به آن اضافه کنید و با همزن بزنید تا خوب مخلوط شود،پنیر خامه ای و اسانس وانیل را اضافه کرده و با قاشق مخلوط کنید تا بافتی یکدست و خامه ای پیدا کند. |
مرحله 9 | وقتی کیک خنک شد داخل و روی آن را با کرم مخصوص آغشته کرده |
مرحله 10 | مقداری شکلات تخته ای سفید رویش رنده کنید و برای سرو آماده کنید. |