سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



کیک کیک در تابه دو طرفه رژیمی

کیک در تابه دو طرفه رژیمی
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۸ نفر
مواد لازم
آرد ۱.۵ پیمانه
تخم مرغ ۳ عدد
شیر ۱/۳ پیمانه
کاکائو ۱ قاشق غذا خوری
بیکینگ پودر ۱ قاشق غذا خوری
وانیل‏ ۱/۳ قاشق چای خوری
روغن مایع ۳/۴ پیمانه
شکر ۳/۴ پیمانه
نمک ۱ پنس
کیک در تابه دو طرفه رژیمی
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت کیک در تابه دو طرفه رژیمی
روش ساخت
مرحله 1ابتدا روی شعله بزرگ اجاق گاز شعله پخش کن قرار دهید . سپس واشر دور درب تابه دو طرفه را در بیاورید تا کیک حین پخت خمیر نشود. تابه را روی شعله پخش کن قرار دهید تا کامل داغ شود.
مرحله 2تخم مرغ ها و وانیل و شکر را خوب بزنید تا کرم رنگ شود.
مرحله 3روغن را به آن اضافه کنید و در حد مخلوط شدن هم بزنید.
مرحله 4آرد و بکینگ پودر و نمک را سه بار الک کنید.
مرحله 5مخلوط آرد و شیر را با هم کم کم به مایه کیک اضافه کنید و به آرامی در حد مخلوط شدن هم بزنید.
مرحله 6یک سوم مایع کیک را جدا کنید به آن پودر کاکائوی الک شده اضافه کنید و به دو سوم دیگر مایع کیک یک قاشق غذاخوری آرد الک شده (به غیر از آنچه در مواد لازم گفته شد) اضافه کنید. فقط در حد مخلوط شدن هم بزنید.
مرحله 7تابه را از دو طرف کامل چرب کنید. ابتدا مایع سفید کیک را داخل تابه بریزید . سپس مایع کاکائویی را روی کیک بریزید و با قاشق به صورت ابر و بادی پخش کنید. (میتوانید به شکل زبرا هم بریزید)
مرحله 8تابه را روی شعله پخش کن قرار دهید و حرارت را تاجایی که ممکن است کم کنید. تا ۳۰ دقیقه اول درب تابه را باز نکنید بعد از آن چک کنید اگر یه طرفش طلایی شد تابه را را برگردانید و طرف دوم را ۵ ال ۷ دقیقه روی حرارت قرار دهید تا کمی طلایی شود.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین