سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



کیک کیک دبل شکلات

کیک دبل شکلات
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۱۰ نفر
مواد لازم
آرد سفید ۲ پیمانه
پودر کاکائو ۱/۲ پیمانه
پودر شکر ۱.۵ پیمانه
تخم مرغ ۲ عدد
شیر ۱ پیمانه
روغن مایع ۱/۲ پیمانه
آب ۱/۲ پیمانه
پودر نسکافه ۱ قاشق چای خوری
بیکینگ پودر ۲.۵ قاشق چای خوری
جوش شیرین ۱/۲ قاشق چای خوری
نمک ۱ پنس
وانیل‏ ۱/۲ قاشق چای خوری
کیک دبل شکلات
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت کیک دبل شکلات
روش ساخت
مرحله 1ابتدا آرد+بکینگ پودر+جوش شیرین+نمک را یک دور الک کرده،سپس با نسکافه،شکر و وانیل ترکیب میکنیم.
مرحله 2مخلوط آرد را درون کاسه ی عمیقی میریزیم و وسط آن را گود میکنیم.
مرحله 3به ترتیب شیر+روغن و سپس تخم مرغها را درون گودی ریخته و با دور متوسط شروع به همزدن میکنیم تا مواد بخوبی ترکیب شده و یکدست شود(حدود یک دقیقه کافیست).
مرحله 4سپس آب جوش را افزوده و مواد را بخوبی میزنیم تا یکدست شود (حدود دو دقیقه)
مرحله 5مواد را درون قالب سایز ۲۳ دیواره بلند،میان تهی ۲۵ یا مستطیل ۳۰×۸ ریخته و درون فر گرم شده با حرارت ۱۸۰ به مدت تقریبی ۴۵ دقیقه قرار میدهیم.
مرحله 6مدت پخت با توجه به نوع فر متغیر میباشد.بعد از ۴۵ دقیقه با خلال چک میکنیم.اگر نپخته بود ده دقیقه دیگر زمان میدهیم سپس از فر بیرون می آوریم.
مرحله 7بعد از خنک شدن با گاناش شکلاتی کاور میکنیم،تا اصالت واژه ی دبل شکلات حفظ شود.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین