زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۹ نفر |
مواد لازم |
---|
تخم مرغ ۳ عدد |
شکر ۱.۵ پیمانه |
چای ۱/۲ پیمانه |
شیر ۱/۲ پیمانه |
روغن ۱/۲ پیمانه |
وانیل ۱/۴ قاشق چای خوری |
دارچین ۱ قاشق سوپ خوری |
آرد ۲.۵ پیمانه |
بیکینگ پودر ۲ قاشق چای خوری |
مرحله 1 | تخممرغها را با همزن برقی خوب میزنیم و شكر را كم كم در حین هم زدن اضافه میكنیم تا حجیم و سبك شوند، سپس وانیل را نیز كم كم ریخته و به هم زدن ادامه میدهیم. |
مرحله 2 | چای، شیر و روغن را نیز اضافه كرده و با سایر مواد مخلوط میكنیم. آرد را همراه با دارچین و بیكینگپودر الك كرده، به مواد می افزاییم و خوب هم میزنیم تا مواد یك دست و بدون گلوله آرد به دست آید. |
مرحله 3 | مواد را در قالبی كه چرب كرده و كمی آردپاشی كردهایم، ریخته و آن را در فر از قبل گرم شده با حرارت 175 درجه سانتیگراد به مدت حداقل 40 دقیقه تا 60 دقیقه میگذاریم تا بپزد. پس از پخت روی آن را با پودر شكر و دارچین مخلوط شده تزیین میكنیم. |