زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
آرد ۲ لیوان |
شکر ۱.۵ لیوان |
پودر دارچین ۱ قاشق غذا خوری |
بیکینگ پودر ۱ قاشق غذاخوری سرخالی |
تخم مرغ ۲ عدد |
شیر ۱.۵ لیوان |
وانیلنوک قاشق چای خوری |
مرحله 1 | ابتد آرد رو سه بار الک کنید |
مرحله 2 | حالا در یک ظرف ترجیحا بزرگ آرد ،شکر،پودر دارچین ،هل،بکینگ پودررا با هم مخلوط میکنیم |
مرحله 3 | حالا زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا میکنیم |
مرحله 4 | زرده تخم مرغ و شیر را به مواد خشک اضافه میکنیم وحسابی هم میزنیم تا موادمان یکدست شود |
مرحله 5 | سفیده تخم مرغ را با همزن برقی انقدر میزنیم تا فقط کف بماند بلافاصله به مواد کیکمون اضافه میکنیم و خیلی اروم و در یک جهت هم میزنیم و زیرورو میکنیم تا کف سفیده تخم مرغ به همه جای موادمون برسه فقط زیاد هم نزنید چون اگه اون کف و حباب از بین بره ،کیکتون پف نمیکنه |
مرحله 6 | از قبل فرتونو بزارید تا یک ربع گرم بشه حال ته قالبتونو خیلی کم با برس روغن بمالید و مواد کیکو به قالب انتقال بدید 30 دقیقه زمان اولیه با درجه 130 |
مرحله 7 | حالا کیکو با خلال امتحان کنید ایا پخته یا نه ؟ اگر نپخته 15دقیقه دیگه هم بهش زمان میدیم بعد از پخت کامل کیک ،فر بالا را به مدت یک ربع با درجه پایین مثل (70)گذاشته تا روش طلایی بشه مواظب باشید نسوزه |
مرحله 8 | بزارید کمی از گرما بیوفته بعد از قالب دربیاریدو برش بزنید روش شیره خرما و کمی پودر دارچین بریزید نوش جان |