سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



دسر مدرن کیک خیس کاراملی

کیک خیس کاراملی
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۴ نفر
مواد لازم
شکر ۱/۲ پیمانه
شیر ۱ پیمانه
روغن ۳/۴ پیمانه
پودر کرم کارامل ۱ بسته
وانیل‏ ۰ نوک قاشق چای خوری
تخم مرغ ۳ عدد
آرد ۱.۵ پیمانه
کیک خیس کاراملی
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت کیک خیس کاراملی
روش ساخت
مرحله 1شکر؛ شیر، روغن و یک بسته پودر کرم کارامل رو با هم میزنیم(من برای کل مراحل از همزن دستی استفاده کردم)خوب مخلوط میکنیم تا شکر حل بشه، بعد یک لیوان از این مایه رو میذاریم کنار
مرحله 2به بقیه مایه ،وانیل و سه تا تخم مرغ رو دونه به دونه اضافه میکنیم (یعنی تخم مرغ اول رو که اضافه کردیم خوب هم میزنیم تا حل بشه بعد دومی و سومی رو)
مرحله 3بعد یک و نیم پیمانه آرد الک شده رو کم کم اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم تا یکدست بشه، در نهایت بکینگ پودر رو جداگونه لخ مایه کیک اضافه میکنیم.
مرحله 4مایه کیک رو توی قالب چرب شده ریخته و توی فری که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه گرم شده؛ به مدت ۳۰ الی ۴۵ دقیقه (یا تا زمانی که کیک پخته بشه) میپزیم.
مرحله 5بعد از پخت، با خلال دندون کیک رو سوراخ سوراخ کرده و مقداری از مایه ای که کنار گذاشته بودیم روی کیک ریخته و صبر میکنیم تا کیک سرد بشه بعد از قالب در میاریم و توی قالب هم بقیه اون سس رو میریزیم و کیک رو دوباره میذاریم توی قالب تا زیر کیک هم کاملا مرطوب بشه.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین