زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۸ نفر |
مواد لازم |
---|
آرد سمولینا ۱ پیمانه |
آرد ۲ پیمانه |
ماست ۱/۲ پیمانه |
روغن مایع ۱ پیمانه |
پودر نارگیل ۱/۲ پیمانه |
تخم مرغ ۵ عدد |
آب پرتقال ۱/۲ پیمانه |
شکر ۲/۳ پیمانه |
وانیلنوک قاشق چای خوری |
بیکینگ پودر ۲ قاشق غذا خوری |
پوست پرتقال ۱ عدد |
آب پرتقال ۱ پیمانه |
آب ۱ پیمانه |
شکر ۱.۵ پیمانه |
مرحله 1 | ابتدا تخم مرغ و شکر رو باهمزن بزنید تا کاملا پف کنه و کشدار بشه . |
مرحله 2 | بعد ماست و روغن رو اضافه کنید و با دور کند همزن بزنید و بعد پودر نارگیل و آب پرتقال و پوست پرتقال رو اضافه کنید و با همزن بزنید و بعد آرد و بکینگ پودر و وانیل رو که ۳ بار الک کردید به مواد اضافه کنید و بادور کند همزن بزنید |
مرحله 3 | قالب رو چرب کنید و آرد پاشی کنید و مواد رو داخل قالب بریزید و داخل فری که از قبل گرم شده با درجه حرارت ۱۸۰ به مدت ۴۵ دقیقه قرار بدید . |
مرحله 4 | تا کیک آماده میشه شربت رو درست کنید . آب و آب پرتقال و شکر رو باهم مخلوط کنید و روی حرارت کم بذارید و اجازه بدید ۱۵ دقیقه با حرارت کم بجوشه . |
مرحله 5 | وقتی کیک و شربت خنک شدن . کیک رو با خلال دندان سوراخ کنید و شربت رو روی کیک بریزید |