سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



کیک کیک خیس پرتقالی

کیک خیس پرتقالی
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۸ نفر
مواد لازم
آرد سمولینا ۱ پیمانه
آرد ۲ پیمانه
ماست‏ ۱/۲ پیمانه
روغن مایع ۱ پیمانه
پودر نارگیل ۱/۲ پیمانه
تخم مرغ ۵ عدد
آب پرتقال ۱/۲ پیمانه
شکر ۲/۳ پیمانه
وانیل‏نوک قاشق چای خوری
بیکینگ پودر ۲ قاشق غذا خوری
پوست پرتقال ۱ عدد
آب پرتقال ۱ پیمانه
آب ۱ پیمانه
شکر ۱.۵ پیمانه
کیک خیس پرتقالی
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت کیک خیس پرتقالی
روش ساخت
مرحله 1ابتدا تخم مرغ و شکر رو باهمزن بزنید تا کاملا پف کنه و کشدار بشه .
مرحله 2بعد ماست و روغن رو اضافه کنید و با دور کند همزن بزنید و بعد پودر نارگیل و آب پرتقال و پوست پرتقال رو اضافه کنید و با همزن بزنید و بعد آرد و بکینگ پودر و وانیل رو که ۳ بار الک کردید به مواد اضافه کنید و بادور کند همزن بزنید
مرحله 3قالب رو چرب کنید و آرد پاشی کنید و مواد رو داخل قالب بریزید و داخل فری که از قبل گرم شده با درجه حرارت ۱۸۰ به مدت ۴۵ دقیقه قرار بدید .
مرحله 4تا کیک آماده میشه شربت رو درست کنید . آب و آب پرتقال و شکر رو باهم مخلوط کنید و روی حرارت کم بذارید و اجازه بدید ۱۵ دقیقه با حرارت کم بجوشه .
مرحله 5وقتی کیک و شربت خنک شدن . کیک رو با خلال دندان سوراخ کنید و شربت رو روی کیک بریزید
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین