سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



کیک کیک خیس پرتقالی

کیک خیس پرتقالی
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۸ نفر
مواد لازم
آرد سمولینا ۱ پیمانه
آرد ۲ پیمانه
ماست‏ ۱/۲ پیمانه
روغن مایع ۱ پیمانه
پودر نارگیل ۱/۲ پیمانه
تخم مرغ ۵ عدد
آب پرتقال ۱/۲ پیمانه
شکر ۲/۳ پیمانه
وانیل‏نوک قاشق چای خوری
بیکینگ پودر ۲ قاشق غذا خوری
پوست پرتقال ۱ عدد
آب پرتقال ۱ پیمانه
آب ۱ پیمانه
شکر ۱.۵ پیمانه
کیک خیس پرتقالی
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت کیک خیس پرتقالی
روش ساخت
مرحله 1ابتدا تخم مرغ و شکر رو باهمزن بزنید تا کاملا پف کنه و کشدار بشه .
مرحله 2بعد ماست و روغن رو اضافه کنید و با دور کند همزن بزنید و بعد پودر نارگیل و آب پرتقال و پوست پرتقال رو اضافه کنید و با همزن بزنید و بعد آرد و بکینگ پودر و وانیل رو که ۳ بار الک کردید به مواد اضافه کنید و بادور کند همزن بزنید
مرحله 3قالب رو چرب کنید و آرد پاشی کنید و مواد رو داخل قالب بریزید و داخل فری که از قبل گرم شده با درجه حرارت ۱۸۰ به مدت ۴۵ دقیقه قرار بدید .
مرحله 4تا کیک آماده میشه شربت رو درست کنید . آب و آب پرتقال و شکر رو باهم مخلوط کنید و روی حرارت کم بذارید و اجازه بدید ۱۵ دقیقه با حرارت کم بجوشه .
مرحله 5وقتی کیک و شربت خنک شدن . کیک رو با خلال دندان سوراخ کنید و شربت رو روی کیک بریزید
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین