سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



کیک کیک خیس شکلاتی

کیک خیس شکلاتی
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۶ نفر
مواد لازم
اسانس وانیلچند قطره
گردوبه مقدار لازم
پودر کاکائو ۵ قاشق غذا خوری
کره ۵۰ گرم
خامه‏ ۳ قاشق غذا خوری
قهوه ۱/۳ لیوان
روغن ۱/۶ لیوان
تخم مرغ ۱ عدد
بیکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری
آرد سفید ۱ لیوان
شکر ۱ لیوان
کیک خیس شکلاتی
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت کیک خیس شکلاتی
روش ساخت
مرحله 1ابتدا آرد ، شکر و بکینگ پودر را باهم مخلوط کنید ؛ قهوه را دم کنید ( مخلوط نصف قاشق غذاخوری قهوه را با نصف لیوان آب روی حرارت قرار دهید و هم بزنید تا زمانی که به جوش آید سپس از روی حرارت بردارید ).
مرحله 2قابلمه ای را روی حرارت ملایم قرار دهید سپس 1/3 لیوان قهوه دم کرده ، پودر کاکائو ، روغن و کره را اضافه کنید و مدام هم بزنید تا زمانی که به جوش بیاید سپس از روی حرارت بردارید و آن را کم کم به مخلوط آرد اضافه کنید.
مرحله 3مواد را مخلوط کنید تا خمیری نرم به دست بیاید ، تخم مرغ را داخل کاسه ای بشکنید و بزنید تا کف کند سپس به خمیر کیک اضافه کنید و مخلوط نمایید ، پس از مخلوط شدن تخم مرغ خامه و اسانس وانیل را اضافه کنید و مجدد هم بزنید تا خمیر کیک نرم و یکدست شود.
مرحله 4گردوهای خرد شده را به خمیر کیک اضافه کنید ؛ داخل قالب کاغذ روغنی بیندازید سپس خمیر کیک را داخل قالب بریزید و خوب پهن کنید و قالب را داخل فری که از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کرده اید و گرم شده است به مدت 20 – 30 دقیقه قرار دهید.
مرحله 5پس از پخت اجازه دهید کیک خنک شود سپس از کاغذ جدا کنید و داخل ظرف قرار دهید و روی آن را با شکلات آب شده تزیین و سرو کنید ؛ میتوانید این کیک نرم و خوشمزه را به همراه بستنی و تکه های میوه نیز سرو کنید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین