زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۸ نفر |
مواد لازم |
---|
تخم مرغ ۴ عدد |
شکر ۱ لیوان |
شیر ۱ لیوان سرخالی |
روغن مایع ۱۰ قاشق غذا خوری |
آرد ۲ لیوان |
وانیل ۱ قاشق چای خوری |
بیکینگ پودر ۱ قاشق مربا خوری |
پودر کاکائو ۳ قاشق غذا خوری |
مواد لازم0 |
شیر ۱ لیوان |
شکلات ۴۰ گرم |
مواد لازم0 |
شیر ۴ لیوان |
شکر ۱ لیوان |
تخم مرغ ۱ عدد |
آرد سفید ۲ قاشق غذا خوری |
نشاسته ذرت ۲ قاشق غذا خوری |
وانیل ۱ قاشق چای خوری |
کره ۵۰ گرم |
شکلات ۴۰ گرم |
خامه صبحانه ۲۰۰ گرم |
شکلات ۸۰ گرم |
مرحله 1 | تخم مرغ وشکر راحدود ۸دقیقه هم بزنید تاسفیدوکشدارشه |
مرحله 2 | اواسط کاروانیل رواضافه کنید.بترتیب روغن مایع وشیررواضافه وخوب مخلوط کنید |
مرحله 3 | آرد+پودرکاکائو+بیکینگ پودر را۳بارالک کرده ودردومرحله به مواداضافه ،ابتدابالیسک مخلوط وبعدبادورکندهمزن درحد یکدست شدن بزنید |
مرحله 4 | داخل قالب۲۰×۳۰که باکره چرب شده بریزیدوتوی فربادمای۱۸۰درجه بمدت۲۵الی۳۰دقیقه بپزید |
مرحله 5 | .ازقالب که جدا کردید قسمت برجسته کیک روباچاقوجداکنیدودوباره داخل قالب برگردونید |
مرحله 6 | با وسیله ای که تو کلیپ مشخصه قسمتهایی از کیک رو سوراخ کنید. |
مرحله 7 | ۱ لیوان شیرراروی حرارت گرم کنید و۴۰گرم شکلات تخته ای خردشده اضافه وخوب مخلوط کنید وتمام سطح کیک را بااین مایه خیس کنید |
مرحله 8 | ✔برای محلبی : تمام مواد غیر از شکلات رو باهم مخلوط روی حرارت مدام هم بزنید تا به غلظت برسه درآخر شکلات رو افزوده ومخلوط کنید واین مخلوط را روی سطح کیک ریخته وصاف کنید |
مرحله 9 | تودمای محیط بزارید تا خنک شه دراین فاصله گاناش رو آماده کنید. |
مرحله 10 | ۲۰۰گرم خامه صبحانه را داخل قابلمه کوچکی ریخته روی حرارت بزارید تا از اطراف شروع به حباب زدن کنه مواظب باشید نجوشه |
مرحله 11 | حرارت رو خاموش و۸۰ گرم شکلات تخته ای خرد شده اضافه وخوب مخلوط کنید |
مرحله 12 | گاناش رو روی محلبی بریزید وداخل یخچال بزارید یک شب بمونه وبعد برش زده وتزیین ونوش جان کنید. |