زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۸ نفر |
مواد لازم |
---|
کره ۵۰ گرم |
تخم مرغ ۳ عدد |
مغز گردو ۶۰ گرم |
وانیل ۱/۸ قاشق چای خوری |
آرد ۱/۱/۴ لیوان |
خرما ۱۶ عدد |
روغن ۱/۴ لیوان |
شکر قهوه ای ۱/۲ لیوان |
آب ۳/۴ لیوان |
بیکینگ پودر ۲ قاشق مربا خوری |
مرحله 1 | هسته و پوست خرما رو گرفته و با آب جوش مخلوط میکنیم و گردو ها رو خورد و به خرما اضافه میکنیم. |
مرحله 2 | کره و روغن مایع و شکر را با هم زن میزنیم. تخم مرغ ها رو دونه دونه به مواد اضافه میکنیم |
مرحله 3 | و بعد وانیل و آرد و بکینگ پودر رو که 3 بار الک کردیم به مواد فوق اضافه میکنیم و با لیسک هم میزنیم |
مرحله 4 | مخلوط خرما رو به مواد بالا اضافه میکنیم |
مرحله 5 | کف قالب 23 رو کاغذ روغنی پهن میکنیم و مواد رو میریزیم تو قالب و به مدت 30 دقیقه در فر با درجه حرارت 180 قرار می دهیم. |