زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۶ نفر |
مواد لازم |
---|
خرما ۳۰ عدد |
آرد ۲ پیمانه |
شکر ۳/۴ پیمانه |
روغن مایع ۳/۴ پیمانه |
بیکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری |
دارچین ۱ قاشق چای خوری |
گردو ۱/۲ پیمانه |
آب ۱ پیمانه |
تخم مرغ ۲ عدد |
وانیل ۱/۴ قاشق چای خوری |
مرحله 1 | ابتدا پوست و هسته خرما ها را گرفته، با آب جوش مخلوط میکنیم و روی حرارت ملایم میگذاریم تا بپزد سپس اجازه میدهیم خنک شود. |
مرحله 2 | تخم مرغ، شکر، دارچین و وانیل را با همزن میزنیم تا کرمی و کشدار شود سپس روغن را افزوده و کمی دیگر هم میزنیم. |
مرحله 3 | خرما و گردو را اضافه کرده و کاملا مخلوط می کنیم، در آخر آرد و بیکینگ پودر را ریخته و هم میزنیم تا مایه یکدست شود. |
مرحله 4 | مایه کیک را داخل قالب مناسب ریخته در فر از پیش گرم شده با دمای 180 درجه میگذاریم تا بپزد. |