سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



کیک کیک خرمای چسبناک (Sticky Date Cake)

کیک خرمای چسبناک (Sticky Date Cake)
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۸ نفر
مواد لازم
خرما ۴۰۰ گرم
آب ۳/۴ پیمانه
قهوه ۲ قاشق چای خوری
جوش شیرین ۱ قاشق چای خوری
کره ۷۵ گرم
شکر ۳/۴ پیمانه
وانیل‏ ۱ قاشق چای خوری
تخم مرغ ۲ عدد
آرد ۱/۱/۴ پیمانه
بیکینگ پودر ۲ قاشق چای خوری
سس کارامل0
شکر ۱۰۰ گرم
خامه صبحانه ۲۰۰ گرم
نمکنوک قاشق مربا خوری
وانیل‏نوک قاشق مربا خوری
کیک خرمای چسبناک (Sticky Date Cake)
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت کیک خرمای چسبناک (Sticky Date Cake)
روش ساخت
مرحله 1فر را روی 180 درجه سانتیگراد قرار دهید. قالب گرد 20 سانتی را چرب کرده و آرد بپاشید یا کاغذ روغنی گذاشته و چرب کنید. خرما و قهوه فوری و آب را مخلوط کنید.
مرحله 2روی حرارت متوسط به مدت 5 تا 7 دقیقه قرار داده و مرتب هم بزنید تا خرما کاملا نرم شود و آب جذب خرما گردد.
مرحله 3جوش شیرین و کره ( باید هم دما با هوای اتاق باشد) را به مخلوط اضافه کرده، با قاشق چوبی هم بزنید و برای 10 دقیقه اجازه دهید سرد شود .در این مرحله خرما تبدیل به حالت کرم مانندی میشود.
مرحله 4شکر و وانیل را اضافه کنید و تخم مرغ ها را دانه دانه به مخلوط اضافه کرده خوب هم بزنید.
مرحله 5در آخر آرد و بیکینگ پودر رو به مخلوط اضافه کنید. قالب را به مدت 55 تا 60 دقیقه در فر قرار بدید *(این زمان بسته به فر شما دارد و میتواند کم و زیاد شود پس دقت کنید تا کیک تون نسوزه و اول از دمای کم بزارید و اگه نپخت چند دقیقه دیگه بزارید در فر بمونه)*
مرحله 6تهیه کارامل :این کیک معمولا با کارمل سرو میشه ولی اگه نخواستید مشکلی نداره و استفاده از کارامل اختیاریه .
مرحله 7ابتدا شکر رو داخل قابلمه ریخته و روی حرارت ملایم میذاریم.
مرحله 8بعد از چند دقیقه میبینیم که شکر کم کم به حالت مایع در میاد و طلایی میشه.صبر میکنیم تا شکر کاملا آب و طلایی بشه.
مرحله 9خامه رو بدون اینکه بجوش بیاد گرم میکنیم و بدون اینکه شعله رو خاموش کنیم خامه رو کم کم به شکر اضافه کرده و سریع هم میزنیم.
مرحله 10هم زدن رو تا جایی ادامه میدیم که کارامل ما به غلظت دلخواه برسه ولی برای این کیک بهتره زیاد غلیظ نباشه .
مرحله 11در نهایت نمک و وانیل رو هم اضافه کرده خوب هم میزنیم تا کاملا در سس حل بشن. حالا سس کارامل حاضر شده … میتونیم سس کارامل رو تا چند روز در یخچال نگهداری کنیم … این سس برای گذاشتن در لایه های کیک یا پوشش روی سطح کیک عالیه و طعم کیک رو بی نظیر میکنه.
مرحله 12بعد از آماده کردن سس کارامل کیک رو از فر در بیارید و اجازه بدید ۵ دقیقه بمونه بیرون و سرد شه و بعد از قالب خارج کنید و روی یه توری قرار بدید و زیر توری یه بشقاب بزارید تا اضافه کارامل بریزه توش.
مرحله 13حالا کارامل را روی کیک ریخته و اجازه بدید خوب به خورد کیک بره این کار حدود ۱۰ دقیقه تا یه ربع طول میکشه .حالا کارامل توی ظرف زیرین رو مجددا روی کیک بریزید و البته باید قبلا یه ظرف دیگه زیرش گذاشته باشید.
مرحله 14همینکار رو مجددا تکرار کنید تا آخر که کارامل ریخته شده تو بشقاب تموم بشه. در آخر کیک را داخل ظرف سرو گذاشته و نوش جان کنید‌ .
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین