زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۶ نفر |
مواد لازم |
---|
تخم مرغ ۴ عدد |
روغن ۱ پیمانه |
آرد ۲ پیمانه |
بیکینگ پودر ۱.۵ قاشق چای خوری |
دارچین ۱ قاشق چای خوری |
هل ۱/۴ قاشق چای خوری |
شکر ۱.۵ پیمانه |
خرمالو ۳/۴ پیمانه |
گردو ۱/۲ پیمانه |
مرحله 1 | ابتدا سفیده تخم مرغ را از زرده جدا كرده و آنها را در ظرفی با همزن برقی كاملا میزنیم تا سفت و سفید شود و در صورت برگرداندن ظرف نریزد. |
مرحله 2 | سپس زردهها را به همراه روغن و شكر كاملا میزنیم تا رنگ آن كاملا روشن شود، حالا خرمالوی پورهشده و مخلوط آرد، بیكینگپودر، دارچین و هل را میافزاییم و در آخر سفیده زده شده و پودر گردو را با مواد مخلوط میكنیم و به صورتی مخلوط میكنیم كه حالت دورانی كفگیر یا لیسك باعث خوابیدن پف خمیر نشود. |
مرحله 3 | سپس مواد را در قالب چرب شده دلخواه میریزیم و در فر با دمای 170 درجه سانتیگراد به مدت یك ساعت میپزیم. |