زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۸ نفر |
مواد لازم |
---|
شکر ۱۰۰ گرم |
شکر قهوه ای ۱۰۰ گرم |
تخم مرغ ۴ عدد |
کره ۱۰۰ گرم |
وانیل ۱ قاشق چای خوری |
بیکینگ پودر ۱۰ گرم |
نمکنوک قاشق چای خوری |
دارچین ۱/۲ قاشق چای خوری |
آرد گندم ۱۸۰ گرم |
خرمالو ۲ عدد |
شکلات سفید ۱۰۰ گرم |
پنیر ماسکارپونه ۵۰۰ گرم |
آب انار ۳ قاشق سوپ خوری |
شکر ۳ قاشق سوپ خوری |
مرحله 1 | فر را با دمای 170 درجه سانتیگراد گرم کنید. یک قالب گرد آماده کنید و کف آن را کاغذ شیرینیپزی پهن کنید. در یک کاسه متوسط آرد، بیکینگ پودر، دارچین و نمک را مخلوط کنید. |
مرحله 2 | در کاسه بزرگی سفیدههای تخممرغ را با شکر معمولی خوب هم بزنید تا پف کند. در کاسه دیگری کره را با شکر قهوهای بزنید تا آن هم حالت پف کرده پیدا کند. سپس زردههای تخممرغ را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید. وانیل و پوره خرمالو را هم اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید تا مایهای یکنواخت حاصل شود. |
مرحله 3 | حالا سفیده تخممرغ زده شده را به مخلوط فوق اضافه کنید. مواد خشک را کمکم اضافه کنید و آرام هم بزنید تا با هم مخلوط شوند. |
مرحله 4 | مایه کیک را داخل قالب بریزید و مدت 40 دقیقه در فر حرارت دهید. بعد از این که پخت، 10 دقیقه کناری بگذارید تا خنک شود. |
مرحله 5 | روش تهیه مواد روی کیک:در کاسه مناسبی پنیر ماسکارپونه و پودر شکر را بریزید و با همزن خوب مخلوط کنید. شکلات آب شده و آب انار را هم بیفزایید. با همزن برقی خوب بزنید تا مایه یکنواخت شود. |
مرحله 6 | حالا با یک چاقوی تیز کیک را از عرض به دو قسمت مساوی تقسیم کنید. با استفاده از کاردک نیمی از مایه ماسکارپونهای را روی یکی از لایههای کیک بمالید و بعد از این که برش دیگر کیک را روی این مایه گذاشتید، با مایه پنیری روی این لایه از کیک را هم بپوشانید. |