سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



کیک کیک خرمالو با رویه پنیر و انار

کیک خرمالو با رویه پنیر و انار
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۸ نفر
مواد لازم
شکر ۱۰۰ گرم
شکر قهوه ای ۱۰۰ گرم
تخم مرغ ۴ عدد
کره ۱۰۰ گرم
وانیل‏ ۱ قاشق چای خوری
بیکینگ پودر ۱۰ گرم
نمکنوک قاشق چای خوری
دارچین ۱/۲ قاشق چای خوری
آرد گندم ۱۸۰ گرم
خرمالو ۲ عدد
شکلات سفید ۱۰۰ گرم
پنیر ماسکارپونه ۵۰۰ گرم
آب انار ۳ قاشق سوپ خوری
شکر ۳ قاشق سوپ خوری
کیک خرمالو با رویه پنیر و انار
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت کیک خرمالو با رویه پنیر و انار
روش ساخت
مرحله 1فر را با دمای 170 درجه سانتیگراد گرم کنید. یک قالب گرد آماده کنید و کف آن را کاغذ شیرینی‌پزی پهن کنید. در یک کاسه متوسط آرد، بیکینگ پودر، دارچین و نمک را مخلوط کنید.
مرحله 2در کاسه بزرگی سفیده‌های تخم‌مرغ را با شکر معمولی خوب هم بزنید تا پف کند. در کاسه دیگری کره را با شکر قهوه‌ای بزنید تا آن هم حالت پف کرده پیدا کند. سپس زرده‌های تخم‌مرغ را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید. وانیل و پوره خرمالو را هم اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید تا مایه‌ای یکنواخت حاصل شود.
مرحله 3حالا سفیده تخم‌مرغ زده شده را به مخلوط فوق اضافه کنید. مواد خشک را کم‌کم اضافه کنید و آرام هم بزنید تا با هم مخلوط شوند.
مرحله 4مایه کیک را داخل قالب بریزید و مدت 40 دقیقه در فر حرارت دهید. بعد از این که پخت، 10 دقیقه کناری بگذارید تا خنک شود.
مرحله 5روش تهیه مواد روی کیک:در کاسه مناسبی پنیر ماسکارپونه و پودر شکر را بریزید و با همزن خوب مخلوط کنید. شکلات آب شده و آب انار را هم بیفزایید. با همزن برقی خوب بزنید تا مایه یکنواخت شود.
مرحله 6حالا با یک چاقوی تیز کیک را از عرض به دو قسمت مساوی تقسیم کنید. با استفاده از کاردک نیمی از مایه ماسکارپونه‌ای را روی یکی از لایه‌های کیک بمالید و بعد از این که برش دیگر کیک را روی این مایه گذاشتید، با مایه پنیری روی این لایه از کیک را هم بپوشانید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین