زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۱۰ نفر |
مواد لازم |
---|
آرد ۱.۵ پیمانه |
پوره ۳/۴ پیمانه |
شیره خرما ۱/۲ پیمانه |
کنجد ۱/۲ پیمانه |
شیر ۱/۲ پیمانه |
روغن ۱/۲ پیمانه |
تخم مرغ ۲ عدد |
بیکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری |
دارچین ۱/۲ قاشق چای خوری |
وانیل ۱/۴ قاشق چای خوری |
مرحله 1 | ابتدا تمامی مواد را با دقت اندازه گیری کرده و به دمای محیط برسانید |
مرحله 2 | هسته های خرما را بگیرید و در حد خیس خوردن(مثلا یک استکان کوچک)آب کاملا جوش را روی آنها بریزید و ده دقیقه صبر کنید،سپس با کمک غذاساز میکسر یا چرخ گوشت خرما را بصورت پوره در بیاورید.(با کمک گوشت کوب برقی یا معمولی هم میتوان اینکار را انجام داد) |
مرحله 3 | تخم مرغها را همراه با وانیل و نیمی از دارچین بزنید تا حالت پفکی پیدا کند سپس شیره را اضافه کرده و تا غلیظ شدن مواد به زدن ادامه دهید(حداقل ۴دقیقه) |
مرحله 4 | در ادامه بترتیب شیر و روغن را افزوده و در حد مخلوط شدن بزنید |
مرحله 5 | همزن را کنار گذاشته و کنجد را بریزید و با کمک لیسک ترکیب کنید |
مرحله 6 | آرد بکینگ پودر و مابقی دارچین را الک کرده و در سه مرحله به مواد اضافه کنید و با لیسک مخلوط کنید |
مرحله 7 | در انتها پوره ی خرما را ریخته و در حد مخلوط شدن فولد کنید |
مرحله 8 | بهترین قالب برای کیک خرما و کنجد مربع یا مستطیل است قالب مربع ۲۵ در ۲۵ یا مستطیل ۳۰در۸ را آماده کنید،کمی کنجد کف آن بپاشید و مواد را درون آن بریزید و به فر گرم شده با دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد به مدت تقریبی ۴۵ دقیقه انتقال دهید |
مرحله 9 | بدلیل متفاوت بودن درجه حرارت و قدرت فرها بعد از مدت ذکر شده چک کنید اگر نیاز داشت مجددا تا پخت کامل زمان بدهید |
مرحله 10 | بعد از پختن و خنک شدن با پودر قند و پودر نارگیل کاور کنید |