سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



کیک کیک خرما و کنجد رژیمی

کیک خرما و کنجد رژیمی
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۱۰ نفر
مواد لازم
آرد ۱.۵ پیمانه
پوره ۳/۴ پیمانه
شیره خرما ۱/۲ پیمانه
کنجد ۱/۲ پیمانه
شیر ۱/۲ پیمانه
روغن ۱/۲ پیمانه
تخم مرغ ۲ عدد
بیکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری
دارچین ۱/۲ قاشق چای خوری
وانیل‏ ۱/۴ قاشق چای خوری
کیک خرما و کنجد رژیمی
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت کیک خرما و کنجد رژیمی
روش ساخت
مرحله 1ابتدا تمامی مواد را با دقت اندازه گیری کرده و به دمای محیط برسانید
مرحله 2هسته های خرما را بگیرید و در حد خیس خوردن(مثلا یک استکان کوچک)آب کاملا جوش را روی آنها بریزید و ده دقیقه صبر کنید،سپس با کمک غذاساز میکسر یا چرخ گوشت خرما را بصورت پوره در بیاورید.(با کمک گوشت کوب برقی یا معمولی هم میتوان اینکار را انجام داد)
مرحله 3تخم مرغها را همراه با وانیل و نیمی از دارچین بزنید تا حالت پفکی پیدا کند سپس شیره را اضافه کرده و تا غلیظ شدن مواد به زدن ادامه دهید(حداقل ۴دقیقه)
مرحله 4در ادامه بترتیب شیر و روغن را افزوده و در حد مخلوط شدن بزنید
مرحله 5همزن را کنار گذاشته و کنجد را بریزید و با کمک لیسک ترکیب کنید
مرحله 6آرد بکینگ پودر و مابقی دارچین را الک کرده و در سه مرحله به مواد اضافه کنید و با لیسک مخلوط کنید
مرحله 7در انتها پوره ی خرما را ریخته و در حد مخلوط شدن فولد کنید
مرحله 8بهترین قالب برای کیک خرما و کنجد مربع یا مستطیل است قالب مربع ۲۵ در ۲۵ یا مستطیل ۳۰در۸ را آماده کنید،کمی کنجد کف آن بپاشید و مواد را درون آن بریزید و به فر گرم شده با دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد به مدت تقریبی ۴۵ دقیقه انتقال دهید
مرحله 9بدلیل متفاوت بودن درجه حرارت و قدرت فرها بعد از مدت ذکر شده چک کنید اگر نیاز داشت مجددا تا پخت کامل زمان بدهید
مرحله 10بعد از پختن و خنک شدن با پودر قند و پودر نارگیل کاور کنید
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین