زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۱۲ نفر |
مواد لازم |
---|
تخم مرغ ۵ عدد |
شکر ۱ لیوان |
وانیل ۱/۴ قاشق چای خوری |
روغن مایع ۱ لیوان سرخالی |
شیر ۱ لیوان |
خرما ۱۰ عدد |
آرد ۲ لیوان |
بیکینگ پودر ۳ قاشق مربا خوری |
گردوبه مقدار لازم |
آرد ۳ قاشق غذا خوری |
دارچینکمی |
سس کارامل0 |
شکر ۴ قاشق سوپ خوری |
آب ۱ قاشق سوپ خوری |
عسل ۱ قاشق سوپ خوری |
خامه صبحانه ۱۵۰-۲۰۰ گرم |
مرحله 1 | ابتدا تخم مرغها را کمی زده تا کف کند بعد وانیل و شکر را افزوده با همزن زده تا کرم رنگ و کشدار شود بعد روغن را افزوده بعد شیر خرما «یک لیوان شیر را با 10 تا خرما میکس کرده» را اضافه کرده همزن را کنار گذاشته. |
مرحله 2 | آرد و بکینگ پودر را با هم الک کرده و کم کم به مواد قبل اضافه کرده و با لیسک در یک جهت مخلوط کرده خمیر را دو قسمت کرده به یک قسمت 3 قاشق آرد اضافه کرده تا کمی غلیظ شود قالب را چرب کرده و کاغذ روغنی انداخته و یا اگر از قالب میان تهی استفاده کردیم با کره چرب کرده و آرد پاشی میکنیم . |
مرحله 3 | خمیر غلیظ را ته قالب ریخته و روی خمیر خرماهایی که هسته آنها را درآورده و گردو گذاشتیم چیده و روی خرماها کمی دارچین پاشیده و بعد خمیر باقی مانده را روی خرماها ریخته و در فر 170 درجه به مدت یک ساعت قرار داده تا بپزد بعد از سرد شدن روی کیک سس کارامل ریخته . |
مرحله 4 | برای سس کارامل: شکر و آب و عسل را با هم مخلوط کرده روی حرارت قرار داده تا زمانی که رنگ کارامل خرمایی تیره شود بعد خامه را افزوده مخلوط کرده تا یکدست شود. نکته ..اول 150 گرم از خامه را اضافه کنید اگر غلظت مواد خوب بود بقیه خامه را استفاده نکنید ولی اگر خیلی سفت بود کم کم بقیه خامه را اضافه کنید بعد سس کارامل را روی کیک ریخته و نوش جان |