زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
خرما ۲ پیمانه |
آب ۱ پیمانه |
تخم مرغ ۱ عدد |
آرد ۱ پیمانه |
وانیل ۱/۲ قاشق چای خوری |
کافی میکس ۲ قاشق مربا خوری |
جوش شیرین ۱ قاشق چای خوری |
بیکینگ پودر ۱ قاشق مربا خوری |
روغن مایع ۱/۴ پیمانه |
مرحله 1 | خرما ها رو داخل تابه یا قابلمه میریزیم.و آب جوش رو اضافه میکنیم. |
مرحله 2 | روی حرارت ملایم میگذاریم.میتونید در ظرف رو ببندید و با شعله کم،۵ تا ۱۰ دقیقه صبر کنید تا خرماها نرم بشن.بعدبا گوشتکوب بکوبیدشون،یا همون موقع که روی گاز گذاشتید، با گوشتکوب شروع کنید به له کردن خرماها.تا یه ترکیب یه دست داشته باشید. |
مرحله 3 | ظرف رو از روی حرارت بردارید،بهش وانیل، پود قهوه فوری یا همون کافی میکس،وروغن اضافه کنید و مخلوطشون کنید. |
مرحله 4 | از حرارت که افتاد، تخم مرغ رو اضافه کنید،و مخلوط کنید. |
مرحله 5 | یک پیمانه آرد(گندم یا آرد سفید،هر طور مایلید) رو با جوش شیرین و بکینگ پودر مخلوط کنید.و بعد به مایه خرمایی اضافه کنید،یهو بریزید همه شو زحمت الک کردن و کم کم اضافه کردن و اینا نداره. البته اگه از آردتون مطمئن هستید،که چیز اضافه ای داخلش نیست. |
مرحله 6 | کف قالب،کاغذ روغنی بذارید،یا چرب و آرد پاشی کنید ،مایه کیک رو که خیلیم غلیظه بریزید،و روشو صاف کنید.میتونید به شکل کاپ کیک بپزید. میتونید وسطش مغز گردو،یا خرما بگذارید. |
مرحله 7 | توی فر،از قبل گرم شده،کیکیش حدود۴۰ دقیقه طبقه وسط،۱۷۰درجه کاپ کیکش،همین دما،۲۰ دقیقه ای میپزد |
مرحله 8 | با خلال دندون تست کنید،که پخته باشه،سرد که شد از قالب خارج کنید. |
مرحله 9 | نووووووش جوووووووون |