سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



کیک کیک خرما بدون شکر

کیک خرما بدون شکر
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۴ نفر
مواد لازم
خرما ۲ پیمانه
آب ۱ پیمانه
تخم مرغ ۱ عدد
آرد ۱ پیمانه
وانیل‏ ۱/۲ قاشق چای خوری
کافی میکس ۲ قاشق مربا خوری
جوش شیرین ۱ قاشق چای خوری
بیکینگ پودر ۱ قاشق مربا خوری
روغن مایع ۱/۴ پیمانه
کیک خرما بدون شکر
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت کیک خرما بدون شکر
روش ساخت
مرحله 1خرما ها رو داخل تابه یا قابلمه میریزیم.و آب جوش رو اضافه میکنیم.
مرحله 2روی حرارت ملایم میگذاریم.میتونید در ظرف رو‌ ببندید و با شعله کم،۵ تا ۱۰ دقیقه صبر کنید تا خرماها نرم بشن.بعدبا گوشتکوب بکوبیدشون،یا همون موقع که روی گاز گذاشتید، با گوشتکوب شروع کنید به له کردن خرماها.تا یه ترکیب یه دست داشته باشید.
مرحله 3ظرف رو ‌از روی حرارت بردارید،بهش وانیل، پود قهوه فوری یا همون کافی میکس،و‌روغن اضافه کنید و مخلوطشون کنید.
مرحله 4از حرارت که افتاد، تخم مرغ رو اضافه کنید،و مخلوط کنید.
مرحله 5یک پیمانه آرد(گندم یا آرد سفید،هر طور مایلید) رو با جوش شیرین و بکینگ پودر مخلوط کنید.و بعد به مایه خرمایی اضافه کنید،یهو بریزید همه شو زحمت الک کردن و کم کم اضافه کردن و اینا نداره. البته اگه از آردتون مطمئن هستید،که چیز اضافه ای داخلش نیست.
مرحله 6کف قالب،کاغذ روغنی بذارید،یا چرب و آرد پاشی کنید ،مایه کیک رو که خیلیم غلیظه بریزید،و روشو صاف کنید.میتونید به شکل کاپ کیک بپزید. میتونید وسطش مغز گردو،یا خرما بگذارید.
مرحله 7توی فر،از قبل گرم شده،کیکیش حدود۴۰ دقیقه طبقه وسط،۱۷۰درجه کاپ کیکش،همین دما،۲۰ دقیقه ای میپزد
مرحله 8با خلال دندون تست کنید،که پخته باشه،سرد که شد از قالب خارج کنید.
مرحله 9نووووووش جوووووووون
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین