زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
آرد ۱ پیمانه |
خرما ۱۸ عدد |
بیکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری |
وانیل ۱ قاشق چای خوری |
تخم مرغ ۱ عدد |
کره ۱ عدد |
شیر ۳/۲ پیمانه |
پودر کاکائوبه مقدار لازم |
مرحله 1 | ابتدا آرد وبیکینگ پودر را باهم الک کنید.درظرفی دیگر تخم مرغ روخوب هم بزنیدو بعد به تخم مرغ وانیل ونصف کره آب شده رو اضافه کنید. |
مرحله 2 | پوست خرما رو ازش جداکنید وریز خردکنید.و به تخم مرغ اضافه کنید.خوب هم بزنید وکم کم آرد وبیکینگ پودر رو درچند مرحله به آن اضافه کنید همراه بااضافه کردن آرد شیر راهم کم کم اضافه کنید تامخلوط شوند. |
مرحله 3 | قابلمه ای را روی حرارت قراردهید تا گرم شود،بعد نصف دیگر کره را داخل قابلمه ریخته وهمه قسمت های قابلمه رو چرب میکنیم. |
مرحله 4 | مواد رادرقابلمه ریخته وروی آن را صاف میکنیم.درب قابلمه رابا دم کنی بپوشانید وروی قابلمه قرار دهید. در۵ دقیقه اول شعله رو کمی زیاد کنید وبعداز ۵ دقیقه شعله رو کم کنید وحتمااز شعله پخش کن استفاده کنید. |
مرحله 5 | ۳۰ دقیقه به هیچ عنوان درب قابلمه رو باز نکنید بعد از ۳۰ دقیقه باخلال امتحان کنید اگرمواد به خلال نچسبید کیک اماده است. |