سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



کیک کیک جنگل سیاه

کیک جنگل سیاه
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۸ نفر
مواد لازم
آب کمپوت گیلاس ۱/۲ لیوان
کره ۱/۲ لیوان
شکر ۱.۵ لیوان
قهوه ۱/۴ لیوان
کمپوت گیلاس ۲ قوطی
شکلات ۱/۲ قاشق غذا خوری
شیر خشک ۲ قاشق غذا خوری
آب کمپوت ۱/۸ لیوان
خامه‏ ۲ لیوان
عصاره وانیل ۱/۲ قاشق چای خوری
پودر کاکائو ۲/۳ لیوان
آرد ۱/۲/۳ لیوان
جوش شیرین ۱.۵ قاشق چای خوری
نمک ۱ قاشق چای خوری
شکر ۱.۵ لیوان
کره ۱۰۲ گرم
عصاره وانیل ۱ قاشق چای خوری
تخم مرغ ۲ عدد
شیر ۱.۵ فنجان
کیک جنگل سیاه
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت کیک جنگل سیاه
روش ساخت
مرحله 1در ابتدای کار فر را با دمای 350درجه فارنهایت یا 180درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود.
مرحله 2قالب مناسبی را انتخاب کرده و ته آن کاغذ روغنی قرار دهید.
مرحله 3مواد خشک را با هم مخلوط کرده و حد اقل 3بار آنها را با ارتفاع کمی بالا الک کنید تا مواد هواخورده و سبک شوند.
مرحله 4کره و شکر را با هم مخلوط کرده و تا حد ممکن مخلوط کنید بهتر است کره کمی آب شده باشد و هم زدن تا زمان حل شدن شکر ادامه پیدا کند.
مرحله 5تخم مرغ و وانیل را جداگانه مخلوط کرده و بعد به همراه باتر میلک و بقیه مواد به کره و شکر هم خورده اضافه کنید و به خوبی هم بزنید.
مرحله 6حال مواد خشک را کم کم به مواد اضافه کرده و به خوبی مخلوط کنید توجه داشته باشید اضافه کردن باید به آهستگی انجام شود تا مواد گلوله نشوند.
مرحله 7مواد آماده شده را بین 3قالب تقسیم کرده(یا سه قسمت کنید و هر قسمت را یکبار بپزید)داخل قالب ریخته و 25دقیقه بپزید.
مرحله 8وقتی کیک پخت اجازه دهید کاملا سرد شود سپس آن را از قالب جدا کرده و روی یک توری قرار دهید تا رطوبت آن از بین برود.
مرحله 9روی سطح کیک را با خلال دندان سوراخ کرده و سعی کنید در تمامی قسمتها آب کمپوت گیلاس بریزید(نیازی به اضافه کردن میزان بیشتر از دستور نیست چون کیک خیس میشود).
مرحله 10تهیه مواد میانی:
مرحله 11داخل ظرفی مناسب کره،را به خوبی مخلوط کرده و بعد شکر و مقدار بسیار کمی نمک به آن اضافه کنید و تا حد توان مخلوط کنید تا حالت نرم و پفکی پیدا کند.سپس قهوه آماده شده را به آن اضافه کرده و دوباره مخلوط کنید.
مرحله 12حال بین هر کیک را با مواد پر کنید.
مرحله 13روی لایه ها مقداری گیلاس بدون هسته(کمپوت)بچینید.
مرحله 14در این مرحله بهتر است کیک 1تا 2روز داخل ظرف در بسته داخل یخچال استراحت کند!(اختیاری)
مرحله 15تهیه پوشش خامه ای:
مرحله 16همه مواد رویه (به جز شکلات و اب گیلاس )را داخل ظرف مناسب ریخته و با درجه تند همزن تا حد ممکن بزنید تا کاملا حالت خامه به خود بگیرد.
مرحله 17(بهتر است ظرف را روی کاسه یخ قرار دهید تا مواد بهتر حالت بگیرد)در انتها آب گیلاس را اضافه کرده و کمی با لیسک مخلوط کنید.
مرحله 18میتوانید ابتدا سفیده را به خوبی بزنید تا حجیم و پفکی شود و بعد بقیه مواد را جداگانه هم زده و در نهایت به سفیده اضافه کنید.
مرحله 19کرم خامه ای را روی کیک ریخته و روی خامه مقداری شکلات بسیار سرد رنده کنید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین