سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



کیک کیک جادویی

کیک جادویی
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۶ نفر
مواد لازم
تخم مرغ ۱-۲ عدد
آرد سفید ۲ لیوان
ماست‏ ۱ لیوان
بیکینگ پودر ۲ قاشق چای خوری
روغن مایع ۱/۲ لیوان
وانیل‏ ۱ قاشق چای خوری
نمک ۱ پنس
شکر ۱ لیوان
کیک جادویی
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت کیک جادویی
روش ساخت
مرحله 1ابتدا تخم مرغ را در ظرفی ریخته و خوب هم میزنیم (حدود۱ دقیقه)
مرحله 2بدون خاموش کردن همزن شکر را اضافه میکنیم و باز هم خوب هم میزنیم تا پف کندو کرم رنگ شود .بکینگ پودر و وانیل را اضافه میکنیم
مرحله 3همچنان همزن روشن و روغن را اضافه میکنیم. در این مرحله زیاد هم نمیزنیم .سپس ماست یا شیر یا آب جوش را اضافه میکنیم و باز هم حدود نیم دقیقه هم میزنیم در این مرحله همزن را خاموش میکنیم .
مرحله 4آرد را کم کم الک کرده و به مواد اضافه میکنیم من همون لحظه هم داخل طرف الک میکنیم و میریزم تو مواد و خیلی آروم در حدی که آردمخلوط بشه در یک جهت هم میزنیم
مرحله 5توجه کنین اون حباب های خوشگللل که تو ظرف میبینین قراره بشن پف کیک پس حواستون باشه که زیادی هم نزنین که حباب جونا رو از بین ببرین.
مرحله 6نکته این کیک همون هم زدن زیاد هست و تا اینجا پایه کیک هست در این مرحله هر چیزی که دوست دارین میتونین به مواد اضافه کنین مثل دو تا هویج رنده شده یا نصف لیوان گردو هر مقدار کنجد که دوست دارین و... من خودم همشون رو امتحان کردم و عالی میشن.
مرحله 7در مرحله آخر قالب رو با روغن جدا کننده خوب چرب کنین و مواد رو بریزین داخلش و به مدت ۴۵ دقیقه در دمای ۱۸۰ فر بذارین بسته به دمای فر زمان ممکنه کمتر یا بیشتر بشه اون دیگه قلق فر خودتونه با خلال دندون تست کنین .
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین