مرحله 1 | ابتدا تمامی مواد از رب ساعت قبل بیرون از یخچال قرار دهید تا هم دمای محیط شود.پلوپز یا کیک پز را از ابتدای کار بدون قرار دادن قالب داخلش روشن کرده و درب اون رو میزاریم تا دمای داخلش گرم شه. |
مرحله 2 | کره به دمای محیط رسیده و پودر قند را با هم مخلوط کرده و ابتدا با ته قاشق و بعد با همزن برقی زده تا رنگ کره برگردد و سفید شود. |
مرحله 3 | تخم مرغ ها را تک تک افزوده و هرکدام را حدود 3 دقیقه بزنید.همان ابتدا زدن تخم مرغ ها وانیل را هم افزوده که بوی تخم مرغ را بگیرد. |
مرحله 4 | هر از چند گاهی مواد را با یک لیسک از اطراف ظرف جمع کرده و به وسط آورده تا تمامی مواد یکسان زده شود و کیک بوی تخم مرغ نگیرد. |
مرحله 5 | تخم مرغ ها نباید سرد باشند چون کره میبندد.اگر همچین اتفاقی افتاد باید با دور تند هم زن زده و 2 قاشق غذاخوری آرد افزوده. |
مرحله 6 | رنده پوست پرتقال و یک پیمانه از آرد را که با بکینگ پودر و نمک مخلوط کرده و سه بار الک کرده و یک بار هم داخل مواد الک کرده افزوده و با لیسک مخلوط میکنیم. |
مرحله 7 | بعد نصف پیمانه از آرد که سه بار الک شده به همراه شیر کم کم می افزاییم.کمی شیر و کمی آرد و آرام با لیسک مخلوط کرده.به همین ترتیب تا تمامی شیر و آرد رو به مواد بیفزاییم. |
مرحله 8 | بعد قالب یا ظرف داخل پلو پز را با کره چرب کرده.آرد پاشی کرده وآرد اضافی رو تکانده و کاغذ روغنی میزاریم و مواد رو داخل قالب میریزیم. |
مرحله 9 | بعد داخل پلو پز یا کیک پز قرار داده و یک دم کنی روی آن میزاریم به مدت 50 تا 60 دقیقه. |
مرحله 10 | اگر خواستید داخل فر درست کنید فر رو از رب ساعت قبل روشن کرده با دمای 180 به مدت 45 دقیقه. |
مرحله 11 | بعد از پنجاه دقیق یک خلال داخل آن زده تا از پخت آن مطمئن شویم.قالب را بیرون نیاورده و اجازه دهید تا کیک رب ساعت داخل قالب بماند.بعد از خنک شدن کیک را داخل یخچال قرار داده به مدت دو تا سه ساعت |
مرحله 12 | بعد کیک رو از وسط برش داده با کمی شربت بار یا مربا آن را خیس کرده بعد خامه فرم گرفته زده و موز و گردو خرد شده ریخته.ولایه دیگر کیک رو هم شربت و خامه زده و روی لایه اول قرار داده.
|
مرحله 13 | و در آخر کل کیک رو خامه کشی کرده داخل یخچال قرارداده به مدت یک ساعت.بعد با گاناش شکلاتی که خامه صبحانه 250 گرم و شکلات 250 گرم و 25 گرم کره مخلوط کرده و روی حرارت بن ماری یا حرارت کتری قرار داده تا کاملا یکدست شود. |
مرحله 14 | گاناش رو روی کیک ریخته و کیک رو به مدت چهار تا پنج ساعت داخل یخچال قرار داده.بعد با توت فرنگی تزیین کنید.امیدوارم خوشتون بیاد دوستان.نوش جان. |