سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



کیک کیک تولد بدون فر

کیک تولد بدون فر
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۶ نفر
مواد لازم
تخم مرغ ۴ عدد
آرد ۱.۵ پیمانه
کره ۸۵ گرم
پودر قند ۱/۲ پیمانه
وانیل‏ ۱/۸ قاشق چای خوری
بیکینگ پودر ۲ قاشق مربا خوری
نمک ۱ پیمنچ
رنده پوست پرتقال ۱ قاشق چای خوری
شیر ۱/۲ پیمانه
کیک تولد بدون فر
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت کیک تولد بدون فر
روش ساخت
مرحله 1ابتدا تمامی مواد از رب ساعت قبل بیرون از یخچال قرار دهید تا هم دمای محیط شود.پلوپز یا کیک پز را از ابتدای کار بدون قرار دادن قالب داخلش روشن کرده و درب اون رو میزاریم تا دمای داخلش گرم شه.
مرحله 2کره به دمای محیط رسیده و پودر قند را با هم مخلوط کرده و ابتدا با ته قاشق و بعد با همزن برقی زده تا رنگ کره برگردد و سفید شود.
مرحله 3تخم مرغ ها را تک تک افزوده و هرکدام را حدود 3 دقیقه بزنید.همان ابتدا زدن تخم مرغ ها وانیل را هم افزوده که بوی تخم مرغ را بگیرد.
مرحله 4هر از چند گاهی مواد را با یک لیسک از اطراف ظرف جمع کرده و به وسط آورده تا تمامی مواد یکسان زده شود و کیک بوی تخم مرغ نگیرد.
مرحله 5تخم مرغ ها نباید سرد باشند چون کره میبندد.اگر همچین اتفاقی افتاد باید با دور تند هم زن زده و 2 قاشق غذاخوری آرد افزوده.
مرحله 6رنده پوست پرتقال و یک پیمانه از آرد را که با بکینگ پودر و نمک مخلوط کرده و سه بار الک کرده و یک بار هم داخل مواد الک کرده افزوده و با لیسک مخلوط میکنیم.
مرحله 7بعد نصف پیمانه از آرد که سه بار الک شده به همراه شیر کم کم می افزاییم.کمی شیر و کمی آرد و آرام با لیسک مخلوط کرده.به همین ترتیب تا تمامی شیر و آرد رو به مواد بیفزاییم.
مرحله 8بعد قالب یا ظرف داخل پلو پز را با کره چرب کرده.آرد پاشی کرده وآرد اضافی رو تکانده و کاغذ روغنی میزاریم و مواد رو داخل قالب میریزیم.
مرحله 9بعد داخل پلو پز یا کیک پز قرار داده و یک دم کنی روی آن میزاریم به مدت 50 تا 60 دقیقه.
مرحله 10اگر خواستید داخل فر درست کنید فر رو از رب ساعت قبل روشن کرده با دمای 180 به مدت 45 دقیقه.
مرحله 11بعد از پنجاه دقیق یک خلال داخل آن زده تا از پخت آن مطمئن شویم.قالب را بیرون نیاورده و اجازه دهید تا کیک رب ساعت داخل قالب بماند.بعد از خنک شدن کیک را داخل یخچال قرار داده به مدت دو تا سه ساعت
مرحله 12بعد کیک رو از وسط برش داده با کمی شربت بار یا مربا آن را خیس کرده بعد خامه فرم گرفته زده و موز و گردو خرد شده ریخته.ولایه دیگر کیک رو هم شربت و خامه زده و روی لایه اول قرار داده.
مرحله 13و در آخر کل کیک رو خامه کشی کرده داخل یخچال قرارداده به مدت یک ساعت.بعد با گاناش شکلاتی که خامه صبحانه 250 گرم و شکلات 250 گرم و 25 گرم کره مخلوط کرده و روی حرارت بن ماری یا حرارت کتری قرار داده تا کاملا یکدست شود.
مرحله 14گاناش رو روی کیک ریخته و کیک رو به مدت چهار تا پنج ساعت داخل یخچال قرار داده.بعد با توت فرنگی تزیین کنید.امیدوارم خوشتون بیاد دوستان.نوش جان.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین