زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۱۰ نفر |
مواد لازم |
---|
آرد ۲ پیمانه |
تخم مرغ ۶ عدد |
شکر ۱.۵ پیمانه |
آب ۱/۲ پیمانه |
روغن ۱/۴ پیمانه |
بیکینگ پودر ۲ قاشق چای خوری |
وانیل ۱/۲ قاشق چای خوری |
مرحله 1 | زرده و سفیده تخم مرغ رو جدا کنید سفیده تخم مرغ رو آنقدر با همزن هم بزنین تا حالت پوک و پفکی بشه و وقتی ظرفو برعکس میکنید نریزه |
مرحله 2 | زرده تخم مرغ رو به همراه شکر و وانیل هم بزنین تا حالت کشدار و کرم رنگ بشه |
مرحله 3 | بعد آب جوش رو اضافه کنین دوباره هم بزنین |
مرحله 4 | روغن رو اضافه کنین و هم بزنین |
مرحله 5 | آرد و بکینگ رو که اول سه بار الک کردین حالا آروم اروم به مواد اضافه کنین و با لیسک یا همزن دستی هم بزنین درحد مخلوط شدن آرد کافیه |
مرحله 6 | مرحله آخر سفیده رو اضافه کنین و بالیسک در حد مخلوط شدن با مواد هم بزنین |
مرحله 7 | موادو بریزین تو قالب و بزارین تو فر با دمای ۱۸۰ به مدت ۴۵ دقیقه هر زمان خلال زدین و چیزی نچسبید کیکتون آمادست |
مرحله 8 | کیک که آماده شد بزارین سرد سرد بشه بعد به چند قسمت تقسیم کنین هر قسمت رو اول شربت بار بزنین که من به جاش شیر میزنم بعد لایه اولو خامه بزنین مواد داخلش من از موز و گردو استفاده کردم بعد لایه بعدیو گذاشتم دوباره خامه زدم روش مور و گردو ریختم همین طور ادامه دادم تا لایه ها تموم بشه لایه آخرو که گذاشتم. |
مرحله 9 | کل کیک رو خامه کشی کردم گذاشتم یخچال دو تا سه ساعت بمونه تا خامه کاملا سفت بشه بعد با فوندانت که از قبل درست کرده بودم روکش کردم و تزیین کردم شما میتونین هم فوندانت رو خودتون درست کنین و هم اینکه آماده بخرین |