زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۱۰ نفر |
مواد لازم |
---|
تخم مرغ ۶ عدد |
آرد ۱۵۰ گرم |
کره ۱۵۰ گرم |
شکلات تلخ ۱۵۰ گرم |
پودر شکر ۱۲۵ گرم |
شکر ۱۲۵ گرم |
وانیل ۱ قاشق چای خوری |
مارمالاد زردآلو ۲۰۰ گرم |
نمک ۱ پنس |
شکلات تلخ ۲۰۰ گرم |
آب ۱۶۰ میلی لیتر |
شکر ۲۵۰ گرم |
مرحله 1 | زرده و سفیده ها را از هم جدا می کنیم و اجازه می دهیم به دمای محیط برسد .شکلات را به روش بن ماری ذوب کرده کنارمیگذاریم |
مرحله 2 | کره را کمی با همزن میزنیم سپس پودرشکر را افزوده و با همزن میزنیم تا حجیم و رنگ آن روشن شود |
مرحله 3 | زرده ها را یکی یکی افزوده و هر کدام را در حد 1 دقیقه میزنیم وانیل را همزمان با زرده ها میریزیم |
مرحله 4 | سرعت همزن را کند کرده شکلات آب شده را حین زدن به آرامی اضافه میکنیم و مجددا هم میزنیم تا مخلوط شوند |
مرحله 5 | سفیده ها را در ظرفی جداگانه با یک پینچ نمک میزنیم تا کف کند بعد از گذشت 3 دقیقه سرعت همزن رابیشتر کرده و قاشق قاشق شکر دانه ریز را افزوده و آنقدر میزنیم تا به مرحله استیف پیک برسد مرحله ای که سفیده ها روی پره های همزن به حالت قله ایستاده هستند و با برگرداندن خم نمیشوند. |
مرحله 6 | بعد از این مرحله آرد رو در سه مرحله روی زرده ها الک میکنیم و به آرامی به صورت دورانی در یک جهت با لیسک مخلوط میکنیم(فولد کردن). |
مرحله 7 | سفیده ها را در چند مرحله اضافه کرده و مجددا فولد میکنیم تا با مواد ترکیب شوند (مخلوط کردن غیراصولی و بیش اندازه باعث خوابیدن پف سفیده ها می شود). |
مرحله 8 | مواد را به آرامی در قالب 23 سانتی که از قبل چرب و آردپاشی کرده و کف آن کاغذ روغنی انداخته ایم میریزیم و در فر از قبل گرم شده به مدت 45 دقیقه تا 1ساعت قرار میدهیم. |
مرحله 9 | بعد از خنک شدن کیک را به دو قسمت برش میدهیم و نیمی از مارمالاد زردآلو را وسط کیک و نیمی را رو و دورتادور آن میریزیم و کاملا با مارمالاد کاور میکنیم کنارمیگذاریم تا کمی خشک شود. |
مرحله 10 | در این فاصله سس شکلاتی رو آماده میکنیم آب و شکر را روی حرارت میگذاریم تا به جوش بیاد و ذرات شکر حل بشه 5 دقیقه بعد از حل شدن شکر در آب ظرف رو از روی حرارت برمیداریم و تکه های شکلات رو درون اون ریخته و مرتب هم میزنیم تا شکلات کاملا آب شود. |
مرحله 11 | سس شکلاتی رو بعد از اینکه از داغی افتاد به آرامی روی کیک ریخته و رو و اطراف کیک را با آن کاملا می پوشانیم.کیک را به مدت 1ساعت در یخچال قرار داده و بعد از آن با کمی خامه فرم گرفته سرو میکنیم نوش جان |