سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



سایر کشورها کیک تورته زاخا

کیک تورته زاخا
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۱۰ نفر
مواد لازم
تخم مرغ ۶ عدد
آرد ۱۵۰ گرم
کره ۱۵۰ گرم
شکلات تلخ ۱۵۰ گرم
پودر شکر ۱۲۵ گرم
شکر ۱۲۵ گرم
وانیل‏ ۱ قاشق چای خوری
مارمالاد زردآلو ۲۰۰ گرم
نمک ۱ پنس
شکلات تلخ ۲۰۰ گرم
آب ۱۶۰ میلی لیتر
شکر ۲۵۰ گرم
کیک تورته زاخا
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت کیک تورته زاخا
روش ساخت
مرحله 1زرده و سفیده ها را از هم جدا می کنیم و اجازه می دهیم به دمای محیط برسد .شکلات را به روش بن ماری ذوب کرده کنارمیگذاریم
مرحله 2کره را کمی با همزن میزنیم سپس پودرشکر را افزوده و با همزن میزنیم تا حجیم و رنگ آن روشن شود
مرحله 3زرده ها را یکی یکی افزوده و هر کدام را در حد 1 دقیقه میزنیم وانیل را همزمان با زرده ها میریزیم
مرحله 4سرعت همزن را کند کرده شکلات آب شده را حین زدن به آرامی اضافه میکنیم و مجددا هم میزنیم تا مخلوط شوند
مرحله 5سفیده ها را در ظرفی جداگانه با یک پینچ نمک میزنیم تا کف کند بعد از گذشت 3 دقیقه سرعت همزن رابیشتر کرده و قاشق قاشق شکر دانه ریز را افزوده و آنقدر میزنیم تا به مرحله استیف پیک برسد مرحله ای که سفیده ها روی پره های همزن به حالت قله ایستاده هستند و با برگرداندن خم نمیشوند.
مرحله 6بعد از این مرحله آرد رو در سه مرحله روی زرده ها الک میکنیم و به آرامی به صورت دورانی در یک جهت با لیسک مخلوط میکنیم(فولد کردن).
مرحله 7سفیده ها را در چند مرحله اضافه کرده و مجددا فولد میکنیم تا با مواد ترکیب شوند (مخلوط کردن غیراصولی و بیش اندازه باعث خوابیدن پف سفیده ها می شود).
مرحله 8مواد را به آرامی در قالب 23 سانتی که از قبل چرب و آردپاشی کرده و کف آن کاغذ روغنی انداخته ایم میریزیم و در فر از قبل گرم شده به مدت 45 دقیقه تا 1ساعت قرار میدهیم.
مرحله 9بعد از خنک شدن کیک را به دو قسمت برش میدهیم و نیمی از مارمالاد زردآلو را وسط کیک و نیمی را رو و دورتادور آن میریزیم و کاملا با مارمالاد کاور میکنیم کنارمیگذاریم تا کمی خشک شود.
مرحله 10در این فاصله سس شکلاتی رو آماده میکنیم آب و شکر را روی حرارت میگذاریم تا به جوش بیاد و ذرات شکر حل بشه 5 دقیقه بعد از حل شدن شکر در آب ظرف رو از روی حرارت برمیداریم و تکه های شکلات رو درون اون ریخته و مرتب هم میزنیم تا شکلات کاملا آب شود.
مرحله 11سس شکلاتی رو بعد از اینکه از داغی افتاد به آرامی روی کیک ریخته و رو و اطراف کیک را با آن کاملا می پوشانیم.کیک را به مدت 1ساعت در یخچال قرار داده و بعد از آن با کمی خامه فرم گرفته سرو میکنیم نوش جان
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین