زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۶ نفر |
مواد لازم |
---|
توت فرنگیبه مقدار لازم |
تخم مرغ ۳ عدد |
آرد ۲.۵ پیمانه |
شکر ۱ پیمانه |
ماست ۱ پیمانه |
روغن مایع ۲/۳ پیمانه |
وانیل ۱/۲ قاشق چای خوری |
بیکینگ پودر ۲ قاشق چای خوری |
مرحله 1 | ابتدا شکر و تخم مرغ و وانیل را با همزن میزنیم تا کرم و کشدار بشه |
مرحله 2 | بهش ماست و روغن را اضافه می کنیم و در حد یکدست شدن هم میزنیم |
مرحله 3 | آرد و بکینگ پودررا با هم الک کرده و کم کم به مواد اضافه می کنیم و با قاشق به آرامی مخلوط میکنیم(به صورت 8انگلیسی) |
مرحله 4 | کف قالب مورد نظر را چرب کرده.مواد را داخل قالب میریزیم |
مرحله 5 | توت فرنگی ها را شسته کاملا خشک کنید و برش زده روی مواد به آرامی می چینیم.توجه داشته باشید که خیلی نازک برش نزنید چون داخل مواد فرو میره و کیک خمیر میشه. |
مرحله 6 | در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه به مدت 45 دقیقه میپزیم |
مرحله 7 | وقتی کیک کاملا سرد شد روی آن را با پودر قند تزیین می کنیم. |