زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۶ نفر |
مواد لازم |
---|
آرد ۲ لیوان |
تخم مرغ ۱۲ عدد |
شکر ۲ لیوان |
توت فرنگی ۲ لیوان |
خامه ۱ لیوان |
پنیر خامه ای ۱ لیوان |
پودر قند ۱ لیوان |
شکلاتبه مقدار لازم |
مرحله 1 | ابتدا تخم مرغها و شکر را مخلوط کرده و با دور تند همزن 15دقیقه مخلوط کنید. |
مرحله 2 | آرد را الک کرده و کم کم به مواد اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. |
مرحله 3 | داخل قالب کاغذ روغنی قرار دهید یا آنکه به خوبی آن را چرب کنید و و مایه کیک را داخل قالب بریزید (این مواد برای تهیه 2کیک متوسط کافی است) |
مرحله 4 | قالب را داخل فری که از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کرده اید و گرم شده است به مدت 15 تا20 دقیقه قرار دهید. |
مرحله 5 | توت فرنگی ها را شسته و داخل میکسر کاملا پوره کنید. |
مرحله 6 | پنیرخامه ای و پودر قند را با همزن 10 دقیقه بزنید تا سفت و غلیظ شود . |
مرحله 7 | مقداری شیر به خامه اضافه کنید تا غلظت آن مناسب گردد. |
مرحله 8 | کیک ها را پس از اینکه خنک شدند از وسط برش بزنید . |
مرحله 9 | روی یک لایه کیک پوره توت فرنگی و روی لایه رویی خامه بریزید و تا انتها ادامه دهید. |
مرحله 10 | روی کیک را با خامه و شکلات تخته ای آب شده تزیین کنید. |