سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



کیک کیک توت فرنگی خامه ای

کیک توت فرنگی خامه ای
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۶ نفر
مواد لازم
آرد ۲ لیوان
تخم مرغ ۱۲ عدد
شکر ۲ لیوان
توت فرنگی ۲ لیوان
خامه‏ ۱ لیوان
پنیر خامه ای ۱ لیوان
پودر قند ۱ لیوان
شکلاتبه مقدار لازم
کیک توت فرنگی خامه ای
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت کیک توت فرنگی خامه ای
روش ساخت
مرحله 1ابتدا تخم مرغها و شکر را مخلوط کرده و با دور تند همزن 15دقیقه مخلوط کنید.
مرحله 2آرد را الک کرده و کم کم به مواد اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.
مرحله 3داخل قالب کاغذ روغنی قرار دهید یا آنکه به خوبی آن را چرب کنید و و مایه کیک را داخل قالب بریزید (این مواد برای تهیه 2کیک متوسط کافی است)
مرحله 4قالب را داخل فری که از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کرده اید و گرم شده است به مدت 15 تا20 دقیقه قرار دهید.
مرحله 5توت فرنگی ها را شسته و داخل میکسر کاملا پوره کنید.
مرحله 6پنیرخامه ای و پودر قند را با همزن 10 دقیقه بزنید تا سفت و غلیظ شود .
مرحله 7مقداری شیر به خامه اضافه کنید تا غلظت آن مناسب گردد.
مرحله 8کیک ها را پس از اینکه خنک شدند از وسط برش بزنید .
مرحله 9روی یک لایه کیک پوره توت فرنگی و روی لایه رویی خامه بریزید و تا انتها ادامه دهید.
مرحله 10روی کیک را با خامه و شکلات تخته ای آب شده تزیین کنید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین