زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۸ نفر |
مواد لازم |
---|
آرد ۱.۵ پیمانه |
شکر ۱ پیمانه |
روغن مایع ۱/۲ پیمانه |
ماست ۳/۴ پیمانه |
تخم مرغ ۳ عدد |
بیکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری |
وانیلبه مقدار لازم |
آب لیمو ۱/۲ قاشق غذا خوری |
تمشک ۱/۲ پیمانه |
مرحله 1 | تخم مرغها رو با شکر و مقداری وانیل خوب هم بزنین تا کرم رنگ و کشدار بشه بعدش بهش ماست و روغن مایع و آب لیموی تازه اضافه کنین و مقداری هم بزنین تا مخلوط بشن. |
مرحله 2 | آرد و بیکینگ پودر و رنده پوست یک لیمو رو به مواد تخم مرغی اضافه کنین و فقط در حد مخلوط شدن با لیسَک هم بزنین (از قبل آرد و بیکینگ پودر رو ۳ بار با هم الک کنید). |
مرحله 3 | حالا قالب رو چرب و آرد پاشی کنین و مقداری از مایه کیک رو بریزن داخلش. |
مرحله 4 | تمشکها رو با مقداری آرد قاطی کنین و بعد الک کنین تا آرد اضافی شون گرفته بشه برای اینکه داخل کیک تهنشین نشن. |
مرحله 5 | مقداری از تمشکها رو بریزین روی مایه کیک و روش دوباره مایه کیک بریزین و باز هم تمشک بریزین |
مرحله 6 | و بعدشم بگذاریدش داخل فر ۱۸۰ درجه سانتیگراد که از یک ربع قبل روشنش کردید به مدت ۴۵ تا ۶۰ دقیقه (بستگی به فر داره) بعد از ۴۰ دقیقه با تِستر چکش کنین، اگر تستر تمیز بیرون اومد یعنی کیک پخته. |
مرحله 7 | شعله گریل رو به مدت خیلی کوتاهی روشن کنین تا روی کیک طلایی بشه؛ فقط ولش نکنین برین دنبال کارتون که یک کیک سوخته خواهید داشت. نوش جان |