سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



کیک کیک تمشک

کیک تمشک
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۸ نفر
مواد لازم
آرد ۱.۵ پیمانه
شکر ۱ پیمانه
روغن مایع ۱/۲ پیمانه
ماست‏ ۳/۴ پیمانه
تخم مرغ ۳ عدد
بیکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری
وانیل‏به مقدار لازم
آب لیمو ۱/۲ قاشق غذا خوری
تمشک ۱/۲ پیمانه
کیک تمشک
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت کیک تمشک
روش ساخت
مرحله 1تخم مرغ‌ها رو با شکر و مقداری وانیل خوب هم بزنین تا کرم رنگ و کشدار بشه بعدش بهش ماست و روغن مایع و آب لیموی تازه اضافه کنین و مقداری هم بزنین تا مخلوط بشن.
مرحله 2آرد و بیکینگ پودر و رنده پوست یک لیمو رو به مواد تخم مرغی اضافه کنین و فقط در حد مخلوط شدن با لیسَک هم بزنین (از قبل آرد و بیکینگ پودر رو ۳ بار با هم الک کنید).
مرحله 3حالا قالب رو چرب و آرد پاشی کنین و مقداری از مایه کیک رو بریزن داخلش.
مرحله 4تمشک‌ها رو با مقداری آرد قاطی کنین و بعد الک کنین تا آرد اضافی شون گرفته بشه برای اینکه داخل کیک ته‌نشین نشن.
مرحله 5مقداری از تمشک‌ها رو بریزین روی مایه کیک و روش دوباره مایه کیک بریزین و باز هم تمشک بریزین
مرحله 6و بعدشم بگذاریدش داخل فر ۱۸۰ درجه سانتیگراد که از یک ربع قبل روشنش کردید به مدت ۴۵ تا ۶۰ دقیقه (بستگی به فر داره) بعد از ۴۰ دقیقه با تِستر چکش کنین، اگر تستر تمیز بیرون اومد یعنی کیک پخته.
مرحله 7شعله گریل رو به مدت خیلی کوتاهی روشن کنین تا روی کیک طلایی بشه؛ فقط ولش نکنین برین دنبال کارتون که یک کیک سوخته خواهید داشت. نوش جان
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین