زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۵ نفر |
مواد لازم |
---|
آرد ۲.۵ لیوان |
تخم مرغ ۴ عدد |
شکر ۱ لیوان |
شیر ۱/۲ لیوان |
روغن مایع ۱/۲ لیوان |
بیکینگ پودر ۲ قاشق مربا خوری |
وانیل ۱ قاشق چای خوری |
پودر نارگیل ۱/۲ لیوان |
کشمش ۱/۲ لیوان |
مرحله 1 | تخم مرغ را داخل ظرف گودی ريخته، سپس با دور کند همزن، کمی هم ميزنيم. |
مرحله 2 | بعد شكر را اضافه كرده حدود پنج دقيقه با دور كند همزن همزده تا كاملا كف كند. |
مرحله 3 | بعد به ترتيب، شير، روغن مايع، وانيل و پودر نارگيل را اضافه كرده و با همزن هم ميزنيم. |
مرحله 4 | آرد را به همراه بكينگ پودر الک كرده و توی چند مرحله به مايه كيک اضافه ميكنيم و با ليسک بطور دورانی هم میزنیم. |
مرحله 5 | در آخر كشمش هاى آغشته به آرد را داخل مايه كيک ريخته و قالب را چرب كرده آرد پاشی ميكنيم و مايه كيک را داخل قالب مستطيل شكل به ابعاد ٢٠*٣٠ ريخته و توی فر با درجه 180 بمدت 45 دقيقه قرار ميدهيم. |