زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۸ نفر |
مواد لازم |
---|
کیک اسفنجی ۱ عدد |
بستنی ۱ لیتر |
خامه زده شده ۳ پیمانه |
گاناش ۱/۲ پیمانه |
نان ۳ عدد |
شهدبه مقدار لازم |
پودر پستهبه مقدار لازم |
مرحله 1 | کیک اسفنجی را از روز قبل درست میکنیم و داخل یخچال میگذاریم تا کاملا سرد شود. |
مرحله 2 | کیک را به دو قسمت برش میدهیم،طوری که قسمت پایین ارتفاع بیشتری داشته باشد. |
مرحله 3 | قسمت بالا را کنار میگذاریم و قسمت پایین را مانند کاسه داخلش را خالی میکنیم.نباید ته کیک آسیب ببیند. |
مرحله 4 | کاسه کیکی را از بستنی پر میکنیم.باید بستنی را ذره ذره ریخت و تا جای ممکن بیشتر بستنی میریزیم. |
مرحله 5 | خامه زده شده را روی بستنی با قطر دلخواه میکشیم. |
مرحله 6 | حالا قسمت بالایی کیک را شهد میزنیم تا به خامه ها بچسبد و حین برش کیک از هم جدا نشود و بعد روی خامه قرار میدهیم. |
مرحله 7 | کیک را خامه کشی میکنیم و گاناش را روی آن میریزیم.با اسکوپ یا قاشق از بستنی ها به صورت گلوله برمیداریم و روی کیک میگذاریم. |
مرحله 8 | نون بستنی ها را که با گاناش تزیین کردیم را به صورت وارونه روی بستنی ها قرار میدهیم و با ترافل یا پودر پسته یا هر چیز تزئینی دیگری تزئین میکنیم. |