زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۱۰ نفر |
مواد لازم |
---|
کیک موزی ۳ قطعه |
بستنی ۰.۵ کیلوگرم |
خامه ۰.۵ کیلوگرم |
دراژهبه مقدار لازم |
موزبه مقدار لازم |
مرحله 1 | ابتدا كیك موزی آموزش داده شده در پاپیون را بدون تكه های موز میپزیم دو قطعه از كیك ساده تختهای را با یك بشقاب گرد قالب میزنیم. |
مرحله 2 | داخل یكی دیگر از قطعههای كیك را به اندازه پیشدستی برش زده و كیك وسط آن را خارج میكنیم. |
مرحله 3 | خامه را با دور تند همزن زده تا كاملا سفت شود. |
مرحله 4 | سپس كیكی را كه با بشقاب قالب زدهایم درون یك ظرف گذاشته و روی آن را با خامه میپوشانیم |
مرحله 5 | حلقه خالی شده كیك را روی آن گذاشته و یك لایه خیلی نازك از خامه را دور تا دور فضای داخلی حلقه كیك میمالیم |
مرحله 6 | قسمت خالی شده داخل كیك را با بستنی پر كرده و با ته قاشق كمی فشار میدهیم تا فضای خالی در آن باقی نماند |
مرحله 7 | روی بستنی و لبه كیك را نیز با لایه نازك خامه پوشانده و قطعه سوم كیك را روی آن میگذاریم و تمام سطح كیك را با خامه زده شده میپوشانیم. |
مرحله 8 | برای تزیین كیك از دراژه و موز استفاده كنیم. |
مرحله 9 | كیك را به مدت نیم ساعت در فریزر میگذاریم تا بستنی و خامه آن سفت شود. |