زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
توت فرنگی ۲ پیمانه |
بیسکویت شکلاتی ۲۰۰ گرم |
کره ۱۰۰ گرم |
عسل ۱ قاشق سوپ خوری |
بستنی ۱.۵ پیمانه |
برگ نعنا ۱ قاشق سوپ خوری |
کیک شکلاتی ۱/۲ تکه |
مرحله 1 | ابتدا لایه پایینی این کیک را آماده کنید. به این صورت که بیسکویتها را خرد کنید، طوری که کاملا پودر شوند. کره را آب کنید، سپس آن را همراه عسل به بیسکویت خردشده اضافه کرده، هم بزنید تا کاملا با هم مخلوط شوند. |
مرحله 2 | چهار قالب کوچک تارت را کمی چرب کنید، مخلوط بیسکویت و کره را داخل آنها بریزید و فشار دهید تا یکلایه داخل قالبها تشکیل شود. حال قالبها را داخل یخچال قرار دهید تا خودشان را بگیرند. |
مرحله 3 | در این میان کیک شکلاتی را خرد کرده ، داخل یک کاسه مناسب بریزید. بستنی وانیلی و برگهای خرد شده نعنا را داخل یک کاسه دیگر با هم مخلوط کنید، سپس آن را به مدت 10 دقیقه داخل یخچال بگذارید. |
مرحله 4 | بعدازاینکه قالبها را از یخچال بیرون آوردید، کیک خردشده را روی لایه اول، مخلوط بستنی را روی آنها و در انتها توتفرنگیها را روی مواد بریزید. کیک بستنی شما آماده سرو است. |