سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



کیک کیک بسبوسه (عربی)

کیک بسبوسه (عربی)
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۴ نفر
مواد لازم
تخم مرغ ۲ عدد
ماست‏ ۱ پیمانه
آب ۱/۲ پیمانه
گلاب ۱/۲ پیمانه
روغن ۱/۴ پیمانه
پودر نارگیل ۱ پیمانه
آرد سمولینا ۲ پیمانه
شکر ۱/۲ پیمانه
بیکینگ پودر ۲ قاشق مربا خوری
شکر ۱/۵ پیمانه
خلال بادامبه مقدار لازم
کیک بسبوسه (عربی)
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت کیک بسبوسه (عربی)
روش ساخت
مرحله 1آرد سمولینا ، پودر نارگیل و بیکینگ پودر رو با هم مخلوط میکنیم .
مرحله 2تو یه ظرف دیگه تخم مرغ رو با کمی نمک هم میزنیم ، اول شکر و بعد روغن ، ۲ قاشق گلاب و ماست رو هم بهش اضافه میکنیم .
مرحله 3مایه آماده شده رو به مخلوط آرد و نارگیل اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم .
مرحله 4تو ظرفی که از قبل چرب کردیم میریزیم ، مایه کیکمون تقریبا غلیظ باید باشد.
مرحله 5روی مایه رو با قاشق صاف میکنیم ، خلال بادام میپاشیم و با پشت قاشق کمی بادام ها رو فشار میدیم که کمی به مایه ی کیک بچسبد .
مرحله 6حالا فر رو با حرارت ۱۸۰ روشن میکنیم و میزاریم به مدت ۱۵ دقیقه گرم شود ، مایه ی کیک هم ۱۵ دقیقه باید بماند .
مرحله 7طرز تهیه ی شهد:
مرحله 8شکر رو با نصف لیوان آب میزاریم خوب بجوشه وقتی شکر کاملا حل شد میزاریم ۲ دقیقه بجوشه بعد گلاب رو اضافه میکنیم وقتی مایع به جوش اومد شعله رو کم میکنیم (متوسط) و باز میزاریم حدودا ۲ دقیقه به حالت جوش بمونه . بعدش شهدمون رو کنار میزاریم تا سرد بشه .
مرحله 9حالا ۱۵ دقیقه شده و میشه کیک رو به مدت ۳۰ دقیقه تو فر گذاشت .
مرحله 10کیکمون که پخت شهد سرد (دمای معمولی ) رو کم کم روی کیک داغ میریزیم و میزاریم خوب به خورد کیک بره .
مرحله 11بعد برش میزنیم .
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین