زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
تخم مرغ ۲ عدد |
ماست ۱ پیمانه |
آب ۱/۲ پیمانه |
گلاب ۱/۲ پیمانه |
روغن ۱/۴ پیمانه |
پودر نارگیل ۱ پیمانه |
آرد سمولینا ۲ پیمانه |
شکر ۱/۲ پیمانه |
بیکینگ پودر ۲ قاشق مربا خوری |
شکر ۱/۵ پیمانه |
خلال بادامبه مقدار لازم |
مرحله 1 | آرد سمولینا ، پودر نارگیل و بیکینگ پودر رو با هم مخلوط میکنیم . |
مرحله 2 | تو یه ظرف دیگه تخم مرغ رو با کمی نمک هم میزنیم ، اول شکر و بعد روغن ، ۲ قاشق گلاب و ماست رو هم بهش اضافه میکنیم . |
مرحله 3 | مایه آماده شده رو به مخلوط آرد و نارگیل اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم . |
مرحله 4 | تو ظرفی که از قبل چرب کردیم میریزیم ، مایه کیکمون تقریبا غلیظ باید باشد. |
مرحله 5 | روی مایه رو با قاشق صاف میکنیم ، خلال بادام میپاشیم و با پشت قاشق کمی بادام ها رو فشار میدیم که کمی به مایه ی کیک بچسبد . |
مرحله 6 | حالا فر رو با حرارت ۱۸۰ روشن میکنیم و میزاریم به مدت ۱۵ دقیقه گرم شود ، مایه ی کیک هم ۱۵ دقیقه باید بماند . |
مرحله 7 | طرز تهیه ی شهد: |
مرحله 8 | شکر رو با نصف لیوان آب میزاریم خوب بجوشه وقتی شکر کاملا حل شد میزاریم ۲ دقیقه بجوشه بعد گلاب رو اضافه میکنیم وقتی مایع به جوش اومد شعله رو کم میکنیم (متوسط) و باز میزاریم حدودا ۲ دقیقه به حالت جوش بمونه . بعدش شهدمون رو کنار میزاریم تا سرد بشه . |
مرحله 9 | حالا ۱۵ دقیقه شده و میشه کیک رو به مدت ۳۰ دقیقه تو فر گذاشت . |
مرحله 10 | کیکمون که پخت شهد سرد (دمای معمولی ) رو کم کم روی کیک داغ میریزیم و میزاریم خوب به خورد کیک بره . |
مرحله 11 | بعد برش میزنیم . |