سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



برنج کیک برنجی

کیک برنجی
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۳ نفر
مواد لازم
بادام هندی ۲۵ گرم
نارگیلبه مقدار لازم
پودر هلبه مقدار لازم
شیره قند ۴ فنجان
آب ۴ فنجان
برنج هندی ۴ فنجان
کیک برنجی
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت کیک برنجی
روش ساخت
مرحله 1 برنج را از شب پیش خیس کنید. صبح ، آب آن را خالی کرده و آن را خشک کنید سپس آن را آسیاب کنید. ظرفی را برداشته داخل آن آب بریزید و روی اجاق قرار دهید،‌ بعد از 5 دقیقه به آن بادام هندی آسیاب شده،‌ نارگیل، پودر هل و شیره قند اضافه کنید.
مرحله 2وقتی شروع به جوشیدن کرد برنج آسیاب شده را به آن اضافه کنید. سپس آن را مخلوط کنید و خواهید دید که کمی نرم می شود. سپس گاز را خاموش کنید و بگذارید تا غذا سرد شود.
مرحله 3بعد کمی روغن یا کره آب کرده در سینی فر ریخته،‌ آن را پخش کنید و دوباره مخلوط درست کرده را داخل آن بریزید. روی آن روغن بریزید و به مدت 30 دقیقه داخل فر بگذارید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین