سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



برنج کیک برنجی

کیک برنجی
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۳ نفر
مواد لازم
بادام هندی ۲۵ گرم
نارگیلبه مقدار لازم
پودر هلبه مقدار لازم
شیره قند ۴ فنجان
آب ۴ فنجان
برنج هندی ۴ فنجان
کیک برنجی
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت کیک برنجی
روش ساخت
مرحله 1 برنج را از شب پیش خیس کنید. صبح ، آب آن را خالی کرده و آن را خشک کنید سپس آن را آسیاب کنید. ظرفی را برداشته داخل آن آب بریزید و روی اجاق قرار دهید،‌ بعد از 5 دقیقه به آن بادام هندی آسیاب شده،‌ نارگیل، پودر هل و شیره قند اضافه کنید.
مرحله 2وقتی شروع به جوشیدن کرد برنج آسیاب شده را به آن اضافه کنید. سپس آن را مخلوط کنید و خواهید دید که کمی نرم می شود. سپس گاز را خاموش کنید و بگذارید تا غذا سرد شود.
مرحله 3بعد کمی روغن یا کره آب کرده در سینی فر ریخته،‌ آن را پخش کنید و دوباره مخلوط درست کرده را داخل آن بریزید. روی آن روغن بریزید و به مدت 30 دقیقه داخل فر بگذارید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین