زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۵ نفر |
مواد لازم |
---|
تخم مرغ ۳ عدد |
شکر ۳/۴ لیوان |
آرد ۱ لیوان |
گلاب ۳ قاشق غذا خوری |
مرحله 1 | قابلمه رو کفش کمی روغن می ریزید تا چرب شه و میزارید رو شعله کم مثل وقتی برنج دم میکنید تا مایع کیک آماده بشه . |
مرحله 2 | تخم مرغ+شکر را 5 دقیقه با دور تند همزن میزنید بعد از پنج مین گلاب اضافه میکنید و یکم میزنید |
مرحله 3 | بعد آرد الک شده رو قاشق قاشق اضافه میکنید و هر دفعه آروم با همزن میزنید تا مخلوط بشه یهو آرد نمیریزید که پفش بخوابه |
مرحله 4 | بعد سریع مایع کیک رو می ریزید تو قابلمه داغ 40 دقیقه با شعله خیلی کم مثل دم کردن برنج درشو هم دمکنی میزارید |
مرحله 5 | تا نیم ساعت اول هم باز نمیکنید درشو قابلمه قطر کفش 17 سانتی بود |