سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



کیک کیک باوارین با توت فرنگی

کیک باوارین با توت فرنگی
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۶ نفر
مواد لازم
کیک اسفنجی ۱ عدد
توت فرنگی ۲۵۰ گرم
شکر ۱/۲ پیمانه
تخم مرغ (زرده) ۲ عدد
آرد ذرت ۲ قاشق سوپ خوری
شیر ۱ پیمانه
وانیل‏ ۱/۲ قاشق چای خوری
پودر ژلاتین ۱.۵ قاشق سوپ خوری
آب ۱/۲ پیمانه
خامه‏ ۲۰۰ گرم
ژله توت فرنگی ۱ بسته
توت فرنگیبه تعداد دلخواه
کیک باوارین با توت فرنگی
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت کیک باوارین با توت فرنگی
روش ساخت
مرحله 1ابتدا یک کیک اسفنجی ساده را دریک قالب گرد درست کنید.حالاکیک را از مقطع به دو قسمت مساوی تقسیم کنید و یک لایه از آن را در کف قالب کمربندی به قطر 18سانتی‌متر قرار دهید.
مرحله 2توت‌فرنگی‌های تمیز و شسته شده را در مخلوط‌کن ریخته، با یک دوم شکر پوره کنید. زرده‌های تخم‌مرغ را هم با باقی شکر و آرد ذرت مخلوط کنید.
مرحله 3در این مرحله شیر سرد را اضافه کرده و مخلوط را روی حرارت ملایم قرار دهید و مدام هم بزنید تا مواد جوشیده و غلیظ شود. حال آن را از روی حرارت برداشته و وانیل را بیفزایید.
مرحله 4پودر ژلاتین را داخل آب سرد بریزید، روی بخار کتری قرار دهید تا حل شود و آن را به مخلوط شیر و زرده اضافه کنید و بگذارید مواد کمی خنک شود.
مرحله 5خامه را به پوره توت‌فرنگی اضافه کنید و با لیسک مخلوط کرده، به مواد سرد شده اضافه کنید و تمام مواد را روی کیک در قالب بریزید و لایه دیگر کیک را روی مواد قرار دهید.حالا ژله توت‌فرنگی را با یک دوم پیمانه آب جوش و یک دوم پیمانه آب سرد آماده کنید.
مرحله 6توت‌فرنگی‌ها را روی کیک چیده و کمی از ژله را روی آن بریزیدو در یخچال بگذارید. بعد از چند دقیقه، باقی ژله را روی آن بریزید و به مدت 4 تا 5 ساعت در یخچال قرار دهید تا خود را ببندد.در آخر کمربند قالب را باز کرده، سرو کنید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین