سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



شیرینی تر کیک باقلوا

کیک باقلوا
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۱۲ نفر
مواد لازم
پودر نارگیل ۲ پیمانه
زعفرانبه مقدار لازم
پودر پستهبه مقدار لازم
هل ۱ قاشق مربا خوری
بیکینگ پودر ۱ قاشق مربا خوری
کره ۱۵۰ گرم
پودر قند ۱ پیمانه
گلاب ۱/۳ پیمانه
شکر ۲/۳ پیمانه
آرد ۱ پیمانه
تخم مرغ ۳ عدد
کیک باقلوا
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت کیک باقلوا
روش ساخت
مرحله 1فر را با دمای 170 درجه سانتی‌گراد روشن می‌کنیم تا گرم شود.
مرحله 2قبل از تهیه کیک، شربت آن را درست می کنیم به این صورت که شکر و گلاب را با هم قاطی می کنیم و روی حرارت می گداریم تا کمی غلیظ شود.
مرحله 3بعد کمی زعفرون هم اضافه می کنیم. سپس شهد را کنار می گذاریم که حسابی خنک شود.
مرحله 4تهیه کیک:اول تخم مرغ ها را با پورقند و هل حسابی هم می زنیم.
مرحله 5سپس کره ذوب شده را که سرد شده به آن اضافه می کنیم. آرد و بکین پودر را که با هم مخلوط کرده بودیم را کم کم به مایه کیک اضافه می کنیم
مرحله 6و به آرامی از یک طرف با لیسک هم می زنیم.پودر نارگیل و پودر بادام را هم اضافه می کنیم و هم می زنیم.
مرحله 7قالب را چرب کرده و مایه کیک را درون آن می ریزیم و در طبقه وسط فر با حرارت ۱۸۰ می گذاریم بپزد.
مرحله 8عمولا بعد از 30 الی 40 دقیقه حاضر است .طبق معمول با چنگال وسط کیک را سوراخ می کنیم اگر نچسبید حاضر است.
مرحله 9وقتی قالب کیک را از فر بیرون اوردیم، حدود پنج دقیقه صبر می کنیم. سپس کیک را که همچنان درون قالب است از عرض و طول برش می زنیم ولی از قالب بیرون نمی آوریم
مرحله 10سپس نصف شربت را ـ که خنک است‌ ـ روی سطح کیک می ریزیم. می توانیم از فرچه هم استفاده کنیم. پنج دقیقه بعد، بقیه شربت را روی کیک می ریزیم و پودر پسته ها را روی آن می پاشیم و می گذاریم خنک شود.
مرحله 11بعد از اینکه کاملا سرد شد، از درون قالب در می آورید و نوش جان می کنید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین