سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



کیک کیک باقلوای نارگیلی

کیک باقلوای نارگیلی
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۸ نفر
مواد لازم
تخم مرغ ۴ عدد
شکر ۱ پیمانه
پودر نارگیل ۲ پیمانه
روغن ۳/۴ پیمانه
آرد ۱ پیمانه
وانیل‏ ۱/۴ قاشق چای خوری
بیکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری
پودر هل ۱/۲ قاشق چای خوری
کیک باقلوای نارگیلی
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت کیک باقلوای نارگیلی
روش ساخت
مرحله 1تخم مرغ هارا به همراه شکر به مدت 5 دقیقه با همزن برقی هم میزنیم تا کاملاکشدار و سفید رنگ شود
مرحله 2وانیل را اضافه میکنیم وکمی هم میزنیم
مرحله 3پودر نارگیل و روغن را به مواد اضافه کرده وبه قدری هم میزنیم تا پودر نارگیل کاملا مخلوط شود
مرحله 4در انتها آرد و بکینگ و پودر هل را سه بار الک کرده و به مواد اضافه میکنیم و هم میزنیم
مرحله 5مواد را در ظرف مورد نظر ریخته و به مدت 45 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار میدهیم تا کاملا طلایی شود
مرحله 6بعد از پخت 5 دقیقه به کیک استراحت داده و برش میدهیم
مرحله 7بنا بر ذائقه خود به آن مقدار کمی شربت (آب و شکر و گلاب)غلیظ اضافه میکنیم
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین