سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



کیک کیک باقلوا گردویی

کیک باقلوا گردویی
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۸ نفر
مواد لازم
شکر ۱۵۰ گرم
کره ۵۰ گرم
روغن حیوانی ۱۰۰ گرم
تخم مرغ ۳ عدد
آرد ۱۵۰ گرم
گردو ۱۵۰ گرم
گلاب ۴ قاشق سوپ خوری
پودر هل ۲ قاشق چای خوری
بیکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری
وانیل‏ ۱/۲ قاشق چای خوری
شکر ۱/۲ پیمانه
آب ۱/۴ پیمانه
گلاب ۳ قاشق سوپ خوری
کیک باقلوا گردویی
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت کیک باقلوا گردویی
روش ساخت
مرحله 1کره و روغن را با هم زن بزنیم تا یکنواخت شود
مرحله 2شکر و وانیل را اضافه کرده ۵_۷ دقیقه با همزن بزنیم تا کرم رنگ شود.
مرحله 3تخم مرغها را یکی یکی اضافه کرده بعد از هر تخم مرغ یک دقیقه با همزن میزنیم تا یکدست شود.
مرحله 4گلاب را اضافه کرده هم میزنیم.
مرحله 5همزن را خاموش کرده مواد خشک شامل بیکینگ پودر , پودر هل و آرد را که الک کرده ایم کم کم اضافه کرده با لیسک هم میزنیم.
مرحله 6گردو آسیاب شده(خیلی آسیاب نشود تا موقع خوردن حس شود) را اضافه کرده با لیسک هم میزنیم
مرحله 7در یک قالب ۲۳_۲۵ سانتی ,ته قالب را کاغذ روغنی بیاندازید و کمی چرب کنید ( هم کنارها و هم ته قالب) مواد را به داخل قالب ریخته و در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سلسیوس در طبقه وسط به مدت ۴۵ دقیقه قرار دهید.
مرحله 8برای تهیه شربت همه مواد را با هم مخلوط کرده همین که به جوش رسید خاموش کنید فقط در حدی که شکر حل شود.
مرحله 9بعد از اینکه کیک را از فر در آوردیم بمدت ده دقیقه اجازه میدهیم از دما بیافتد سپس شربت سرد را قاشق قاشق روی کیک میریزم و با کنجد یا هر چیز دیگه ای کیک را تزیین میکنیم.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین