سبد خرید کالا
را به شماره 09054852032پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



کیک کیک باقلوا میان پر

کیک باقلوا میان پر
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۱۲ نفر
مواد لازم
تخم مرغ ۵ عدد
روغن ۱ پیمانه
ماست‏ ۱ پیمانه
شکر ۱ پیمانه
آرد ۳ پیمانه
وانیل‏ ۱/۸ قاشق مربا خوری
بیکینگ پودر ۱ قاشق مربا خوری
پودر نارگیلبه مقدار لازم
گردو ۱ پیمانه
شکر ۲ قاشق غذا خوری
دارچین ۲ قاشق مربا خوری
هل ۱ قاشق مربا خوری
شکر ۱ پیمانه
آب ۱ پیمانه
گلاب ۱/۴ پیمانه
زعفران آب کرده ۲ قاشق غذا خوری
کیک باقلوا میان پر
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت کیک باقلوا میان پر
روش ساخت
مرحله 1تخم مرغ ها را در ظرفی شکسته و با همزن برقی درحدی که مخلوط شوند بزنید. شکر را نیز اضافه نمایید و با همزن آنقدر بزنید تا سفید و کش دار شود. وانیل، ماست و روغن جامد را همزمان اضافه کرده و یک دور با همزن بزنید.
مرحله 2بکینگ پودر و آرد را با هم مخلوط کرده و سه بار الک کنید. آرد را به مایه اصلی افزوده و با همزن بزنید تا مخلوط شده و گلوله نداشته باشد.
مرحله 3کف قالب گرد ۲۲ سانتی متری را کاغذ روغنی انداخته و کف و دیواره آن را با برس و کمی روغن مایع چرب کنید.
مرحله 4برای تهیه مواد میانی تمام مواد لازم را باهم مخلوط کنید.
مرحله 5مواد میانی را روی نیمی از خمیر بپاشید. سپس مابقی مواد کیک را روی آن بریزید. دوبار قالب را آرام به زمین بزنید تا تمامی سطح قالب یکدست از مواد پر شود.
مرحله 6فر را با ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن نمایید و بگذارید تا یک ربع گرم شود.
مرحله 7قالب را به مدت ۴۵ دقیقه در فر بگذارید تا کاملا پخته و روی آن طلایی شود. در صورت نیاز ۵ دقیقه هم گریل بالا را روشن کنید تا روی کیک کاملا طلایی گردد.
مرحله 8مواد شربت را درون یک قابلمه ریخته و روی گاز قرار دهید تا جوشیده و به غلظت کافی برسد.
مرحله 9 بعد از خارج کردن کیک از فر و‌کمی سرد شدن، شربت را با قلم مو روی کیک بمالید.
مرحله 10بعد کیک را به دلخواه برش زده و شربت را یکجا روی کیک بدهید. به طوری که شربت به عمق کیک برسد. در آخر با پودر نارگیل، پسته و کنجد تزیین نمایید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین