زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۱۵ نفر |
مواد لازم |
---|
شیر ۱ پیمانه |
شکر ۱ پیمانه |
آرد ۱.۵ پیمانه |
روغن مایع ۱/۲ پیمانه |
تخم مرغ ۴ عدد |
بیکینگ پودر ۱ قاشق غذا خوری |
وانیل ۱ قاشق چای خوری |
پودر کاسترد ۳ قاشق سوپ خوری |
نمک ۱ پنس |
مرحله 1 | ابتدا فر را با دمای 180 روشن کنید تا گرم شود.سپس قالب دلخواه را با کره چرب کنید و آردپاشی کنید و آرد اضافه را بتکانید. |
مرحله 2 | آرد و بکینگ پودر و نمک و پودر کاسترد را 3 بار الک کنید.داخل ظرفی تخم مرغ و شکر و وانیل را به مدت 8 دقیقه با همزن بزنید سپس روغن مایع را اضافه کنید و در حد مخلوط شدن بزنید. |
مرحله 3 | طی سه مرحله شیر و مواد خشک را به نوبت اضافه کنید یعنی یکبار مقداری از شیر و مقداری از آرد و با دور کند همزن کمی بزنید و دوباره همین کار را تکرار کنید تا مواد تمام شود. در آخر چند ثانیه با دور تند بزنید تا مواد یکدست شود. |
مرحله 4 | سپس در قالب ریخته و به مدت 45 تا 55 دقیقه داخل فر قرار دهید. بعد از پخت برای 15 دقیقه داخل فر خاموش با درب باز قرار دهید تا به آرامی خنک شود سپس خارج کنید و از قالب برگردانید و تزیین و سرو کنید. |
مرحله 5 | بعد از خنک شدن کیک، اونو به 4 لایه تقسیم کردم و هر لایه رو با کمی شربت رقیق شده آناناس مرطوب کردم، مرطوب کردن به این علت هست که کیک، بیش از حد خامه رو به خودش جذب نکنه. |
مرحله 6 | بین هر لایه خامه قنادی و موز حلقه شده و گردوی خرد شده چیدم و اطراف کیک رو یک لایه نازک خامه کشی کردم. از کمر به پایین عروسک سلفون بستم و فرو کردم وسط کیک. خامه رو با رنگ ژله ای صورتی مارک ویلتون ترکیب کردم و با ماسوره ستاره ای شکوفه های درشت یا رزت زدم و با مروارید خوراکی تزیین کردم. |