سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



کیک کیک بادام و پرتقال

کیک بادام و پرتقال
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۶ نفر
مواد لازم
پرتقال ۱ عدد
آرد سفید ۱ پیمانه
بادام ۱/۲ پیمانه
بیکینگ پودر ۱.۵ قاشق چای خوری
جوش شیرین ۱ قاشق چای خوری
نمکنوک قاشق چای خوری
تخم مرغ ۳ عدد
شکر ۳/۴ پیمانه
روغن زیتون ۱/۲ پیمانه
پودر وانیل ۱ قاشق چای خوری
رنده پوست پرتقال ۱ قاشق سوپ خوری
کیک بادام و پرتقال
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت کیک بادام و پرتقال
روش ساخت
مرحله 1پرتقال را بشویید و آن را به چهار قسمت تقسیم کنید. تکه‌های پرتقال را همراه با مقداری آب داخل قابلمه کوچکی بریزید، طوری که آب روی تکه‌های پرتقال را بپوشاند. سپس آن را روی حرارت ملایم قرار دهید. صبر کنید تا آب داخل قابلمه کم شده و تکه‌های پرتقال نرم شوند، سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید تا مخلوط خنک شود. تکه‌های پرتقال را همراه با آب داخل مخلوط‌کن بریزید تا کاملاً نرم و یکدست شود، سپس آن را داخل ظرفی بریزید.
مرحله 2فر را با دمای 180 درجه سانتی‌گراد روشن کنید تا گرم شود. آرد، بادام پودر شده، نمک، بیکینگ‌پودر و جوش‌شیرین را با هم مخلوط‌ کنید. در یک کاسه تخم‌مرغ‌ها و شکر را با همزن خوب هم بزنید تا کرمی و کش‌دار شوند،
مرحله 3سپس روغن زیتون، پودر وانیل و رنده پوست پرتقال را اضافه کرده و به هم زدن ادامه دهید. حالا به ‌آرامی مخلوط آردی را اضافه کنید و هم بزنید تا مایه کیک آماده شود. قالب مورد نظرتان را با کاغذ روغنی بپوشانید، سپس مایه را داخل آن بریزید. قالب را به مدت 20-15 دقیقه داخل فر قرار دهید تا کیک بپزد.
مرحله 4وقتی کیک آماده شد، آن را از فر خارج کنید تا کاملاً سرد شود، سپس سطح کیک را با پ‍ودر قند الک شده و برش های پرتقال تزیین کنید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین