زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۸ نفر |
مواد لازم |
---|
آرد ۲ پیمانه |
شکر ۱ پیمانه |
روغن ۱ پیمانه |
شیر ۱ پیمانه |
بادام زمینی ۱/۲ پیمانه |
بیکینگ پودر ۱ قاشق غذا خوری |
پودر کاکائو ۳ قاشق غذا خوری |
تخم مرغ ۳ عدد |
مرحله 1 | ابتدا فرتان رو روی دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد تنظیم و روشن کنید تا گرم شود. |
مرحله 2 | مواد خشک که شامل آرد,بکینگ پودر و پودر کاکائو هست رو با هم مخلوط و سه مرتبه الک کنید. |
مرحله 3 | تخم مرغ ها رو در ظرفی شکسته و با شکر حدود پانزده دقیقه خوب بزنید تا کرمی و کشدار بشه. |
مرحله 4 | شیر و روغن رو اضافه کنید هم بزنید. |
مرحله 5 | بادام زمینی ها رو به مخلوط آرد اضافه کنید و قاشق قاشق به مخلوط تخم مرغی اضافه کنید و با لیسک از یک جهت خوب مخلوط کنید. |
مرحله 6 | قالبتون رو چرب و آردپاشی کنید و مایه کیک رو داخلش بریزید و برای حدود ۴۵_۵۰ دقیقه در فر قرار دهید تا بپزد. |
مرحله 7 | از دقیقه 40 با یه خلال دندون چک کنید اگه تمیز بیرون اومد پخته .بعد از پخت کیک 5 دقیقه صبر کنید بعد از فر بیرون بیارید. |