سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



کیک کیک با سس دلسه دلچه

کیک با سس دلسه دلچه
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۱۰ نفر
مواد لازم
تخم مرغ ۳ عدد
آرد سفید ۲ پیمانه
کره ۱/۴ پیمانه
شکر ۱ پیمانه
بیکینگ پودر ۱ قاشق غذا خوری
شیر ۱ پیمانه
وانیل‏ ۱/۲ قاشق چای خوری
سسبه مقدار لازم
کیک با سس دلسه دلچه
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت کیک با سس دلسه دلچه
روش ساخت
مرحله 1ابتدا فرو را روشن کنید سر درجه ۱۸۰سانتیگراد به مدت ۲۰دقیقه،آرد و بکینگ پودر رو باهم سه بار الک کنید .
مرحله 2کره و تخم مرغ باید به دمای محیط رسیده باشند.
مرحله 3شیر و گرم کنید و کره یا روغن جامد رو بهش اضافه کنید وبزارید کنار .نباید شیر گرماشو از دست بدهد.
مرحله 4تخم مرغها رو به همراه شکر دانه ریز و وانیل (من نصف قاشق چایخوری پودر هل تازه هم اضافه کردم) با همزن برقی بزنید تا حالت کشداری بدست بیاد .(حدود ۵دقیقه)
مرحله 5بلافاصله مخلوط شیر و کره و اضافه کنید و یک دقیقه با همزن برقی با دور تند بزنید.
مرحله 6آرد و بکینگ پودر الک شده رو طی سه مرحله اضافه کنید و مخلوط کنید تا مایه یک دست بشود .
مرحله 7مایه رو درون قالب چرب شده و آرد پاشی شده بریزید و در فر از قبل گرم شده سر درجه ۱۸۰سانتیگراد به مدت ۳۵تا ۴۰دقیقه بزارید بپزد .( البته دمای فرها باهم متغیرند).
مرحله 8بعد از خنک شدن کیک رو از وسط دو نیم کنید و سس دلسه دلچه بزنید و روی کیک رو هم به همین صورت سس بزنید و گردو و خرد شده و پسته خرد شده تزیین کنید .
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین