زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۱۰ نفر |
مواد لازم |
---|
تخم مرغ ۳ عدد |
آرد سفید ۲ پیمانه |
کره ۱/۴ پیمانه |
شکر ۱ پیمانه |
بیکینگ پودر ۱ قاشق غذا خوری |
شیر ۱ پیمانه |
وانیل ۱/۲ قاشق چای خوری |
سسبه مقدار لازم |
مرحله 1 | ابتدا فرو را روشن کنید سر درجه ۱۸۰سانتیگراد به مدت ۲۰دقیقه،آرد و بکینگ پودر رو باهم سه بار الک کنید . |
مرحله 2 | کره و تخم مرغ باید به دمای محیط رسیده باشند. |
مرحله 3 | شیر و گرم کنید و کره یا روغن جامد رو بهش اضافه کنید وبزارید کنار .نباید شیر گرماشو از دست بدهد. |
مرحله 4 | تخم مرغها رو به همراه شکر دانه ریز و وانیل (من نصف قاشق چایخوری پودر هل تازه هم اضافه کردم) با همزن برقی بزنید تا حالت کشداری بدست بیاد .(حدود ۵دقیقه) |
مرحله 5 | بلافاصله مخلوط شیر و کره و اضافه کنید و یک دقیقه با همزن برقی با دور تند بزنید. |
مرحله 6 | آرد و بکینگ پودر الک شده رو طی سه مرحله اضافه کنید و مخلوط کنید تا مایه یک دست بشود . |
مرحله 7 | مایه رو درون قالب چرب شده و آرد پاشی شده بریزید و در فر از قبل گرم شده سر درجه ۱۸۰سانتیگراد به مدت ۳۵تا ۴۰دقیقه بزارید بپزد .( البته دمای فرها باهم متغیرند). |
مرحله 8 | بعد از خنک شدن کیک رو از وسط دو نیم کنید و سس دلسه دلچه بزنید و روی کیک رو هم به همین صورت سس بزنید و گردو و خرد شده و پسته خرد شده تزیین کنید . |