سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



کیک کیک با رویه ژله ای

کیک با رویه ژله ای
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۱۰ نفر
مواد لازم
آرد ۱/۲ پیمانه
پودر کاکائو ۱/۳ پیمانه
آب ۱/۳ پیمانه
ماست‏ ۱/۲ پیمانه
روغن مایع ۱/۳ پیمانه
بیکینگ پودر ۱/۲ قاشق سوپ خوری
نسکافه ۱ بسته
شکر ۱ پیمانه
تخم مرغ ۴ عدد
وانیل‏ ۱/۴ قاشق چای خوری
ژله ۱ بسته
خامه قنادی ۵۰۰ گرم
کیک با رویه ژله ای
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت کیک با رویه ژله ای
روش ساخت
مرحله 1لایه کیک:زرده و سفیده تخم مرغ را جدا کرده.سفیده را با همزن زده تا فرم بگیرد سپس نصف شکر را اضافه کرده و آنقدر هم می زنیم تا شکر در سفیده حل شود. (کنار می گذاریم)زرده را با نصف دیگر شکر و وانیل مخلوط کرده با همزن می زنیم تا کرم رنگ و کشدار شود.
مرحله 2نسکافه را در آب ولرم حل کرده و قاشق قاشق به زرده ها اضافه می کنیم.آرد را به همراه پودر کاکائو و بیکینگ پودر سه بار الک کرده و به تناوب به همراه سفیده به زرده ها اضافه می کنیم.همزن را کنار گذاشته مواد را با لیسک به صورت دورانی هم می زنیم.مواد را در قالب کمربندی شماره ۲۵ ریخته و در فری که از قبل گرم شده با درجه حرارت ۱۸۰ به مدت ۴۰ دقیقه قرار می دهیم.
مرحله 3لایه دوم و سوم:ژله را با یک لیوان آب گرم حل کرده سپس یک لیوان آب سرد را به آن اضافه می کنیم.ژله را نصف کرده.نیم کیلو خامه با همزن زده تا فرم بگیرد سپس در نصف ژله ریخته و مخلوط می کنیم و روی کیک پخته شده و سرد شده ریخته و به مدت یک ساعت در یخچال قرار می دهیم.بعد از یک ساعت نصف ژله دیگر را روی لایه وسط ریخته و یک ساعت دیگر در یخچال قرار می دهیم و در انتها سرو می کنیم.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین