زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۱۰ نفر |
مواد لازم |
---|
تخم مرغ ۳ عدد |
شکر ۱/۲ لیوان |
وانیلکمی |
آب ۱/۲ لیوان |
آرد ۱.۵ پیمانه |
روغن مایع ۵ قاشق غذا خوری |
بیکینگ پودر ۱ قاشق مربا خوری |
پودر نارگیل ۲ قاشق غذا خوری |
تخم مرغ (سفیده) ۲ عدد |
شکر ۱/۲ پیمانه |
پودر نارگیل ۱.۵ پیمانه |
مرحله 1 | ابتدا تخم مرغ و وانيل و شكر را با هم زن بزنيد تا كرم رنگ و كشدار بشه. بعد آب سرد را اضافه مي كنيم و چند دقيقه مي زنيم. |
مرحله 2 | سپس روغن را اضافه كرده و دو دقيقه مي زنيم. بعد آرد الك شده و بكينگ پودر را اضافه كرده به آهستگي مخلوط مي كنيم. |
مرحله 3 | در آخر پودر نارگيل مواد را داخل قالب ريخته در طبقه ی وسط فر با حرارت ١٨٠ بيست تا بيست و پنج دقيقه مي پزيم. |
مرحله 4 | در اين فاصله مواد رويه را آماده مي كنيم. دو تا سفيده تخم مرغ را مي زنيم تا كاملا سفيد بشه و از ظرف نريزه. سپس نصف پيمانه شكر را اضافه كرده هم مي زنيم. |
مرحله 5 | بعد ١و ١/٢پيمانه پودر نارگيل اضافه مي كنيم و آهسته با قاشق مخلوط مي كنيم. پف سفيده نبايد بخوابه. |
مرحله 6 | حالا همونجوري كه فر روشنه كيك پخته شده را خارج مي كنيم. |
مرحله 7 | مواد رويه را روش پهن میکنیم وبه مدت ۱۵ دقیقه در فر میگذاریم تا رویه ی کیک طلایی شود وبعد از سرد شدن به شکل دلخواه برش میزنیم ..نوش جان |