سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



کیک کیک با تزیین انار

کیک با تزیین انار
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۸ نفر
مواد لازم
پنیر خامه ای ۴۵۰ گرم
کره ۲۰۰ گرم
نمک ۱/۴ قاشق چای خوری
آب انار ۴ قاشق غذا خوری
پودر شکر ۳ فنجان
شکر ۲ قاشق غذا خوری
آب انار ۱.۵ فنجان
دانه انار ۱.۵ فنجان
شکر ۲ قاشق غذا خوری
وانیل‏ ۱ قاشق غذا خوری
پودر ژلاتین ۲ قاشق چای خوری
آب انار ۳/۴ فنجان
وانیل‏ ۱/۲ قاشق چای خوری
تخم مرغ ۶ عدد
شکر ۱ فنجان
آرد ۱ فنجان
کیک با تزیین انار
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت کیک با تزیین انار
روش ساخت
مرحله 1فر رو با درجه ۳۵۰ فارنهایت گرم می کنیم.
مرحله 2کف دو قالب هم اندازه به قطر۲۲ سانت کاغذ روغنی می ذاریم و قالب رو با کره چرب می کنیم.
مرحله 3ابتدا تخم مرغ ها را با شکر مخلوط کنید و با درجه تندهمزن به مدت ۱۲ دقیقه بزنید تا وحجمش ۳برابر شود.
مرحله 4 . آرد را الک کنید و به مخلوط تخم مرغ و شکر اضافه کنید وسپس مواد را با لیسک از زیر به رو آورید تا حدی که مواد با هم مخلوط شوند در این مرحله اگر زیاد خمیر رو هم بزنید پف نمی کنه
مرحله 5عصاره وانیل را اضافه کنید و مواد را مخلوط کنید
مرحله 6خمیر رو بین دوتا ظرف کیکی که آماده کردیم نصف می کنیم و حدود ۲۵ تا ۳۰ دقیقه در فر می پزیم(در فر بادمای 175 درجه سانتیگراد یا 350در فارنهایت قرار داده تا روی کیک طلایی شودو کیک بپزد)..
مرحله 7بعد از ۲۵ دقیقه برای چک کردن اینکه کیک پخته است می توانید ازخلال دندان استفاده کنید و درون کیک فرو ببریداگر تمیز بیرون آمد یعنی کیک پخته است و می توانید از فر خارج کنید و اجازه دهید کیک خنک شود بعد از پخت کیک شربت کیک را آماده کنید .
مرحله 8برای شربت کیکاز مخلوط کردن ۱ ونیم فنجان آب انار و ۲ ق غ شکر درست می کنیم و هم می زنیم و کنار می گذاریم.
مرحله 9برای کرم کیک:
مرحله 10برای این کار ابتدا کره ها را با ۳ فنجان پودر شکر مخلوط کنیدو با همزن با سرعت کم به مدت ۱ دقیقه بزنید تا ترکیب شودند در زمان هم زدن نمک را هم اضافه کنید سپس سرعت همزن را به متوسط تغییر دهید و مواد را به مدت ۲ دقیقه هم بزنید تا پف کند
مرحله 11حالا نصف پنیر خامه ای را به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا خوب با مواد ترکیب شود و سپس نصف دیگر را اضافه کرده و در حد ۱ دقیقه با سرعت متوسط همزن بزنید تا کرم کیک صاف و نرم شود
مرحله 12سپس ۴ قاشق غذاخوری آب انار را به مخلوط کرم اضافه کنید و با سرعت متوسط به مدت ۱ دقیقه بزنید و بعد کرم کیک را در یخچال قرار دهید تا آماده شود
مرحله 13هر کدام از کیک ها رو از وسط به دو لایه تقسیم می کنیم تا ۴ ورق کیک داشته باشیم.
مرحله 14سمت برش خورده هر ورق رو با برس از شهد آب اناری که درست کردیم می مالیم.
مرحله 15مابین لایه ها کرم پنیر خامه ای که درست کردیم می مالیم و لایه هارو روی هم می چینیم ولایه آخر رو طوری می گذاریم که قسمت برش خوردش پایین قرار بگیره.
مرحله 16تمام سطح کیک رو کرم می مالیم.
مرحله 17سپس مقداری کرم را در قیف بریزید و با ماسوره ستاره ای دور کیک را شکوفه بزنید بعد کیک را در یخچال به مدت نیم ساعت قرار دهید.
مرحله 18رویه انار را که برای تزیین استفاه می شود آماده کنید
مرحله 19ابتدا آب انار را در یک ظرف کوچک بریزید و سپس وانیل را اضافه کنید و پودر ژلاتین را کم کم به آن اضافه کنید و هم بزنید.
مرحله 20سپس۲ قاشق غذاخوری شکر را اضافه کنید و ظرف را روی حرارت متوسط قرار دهید و مرتب هم بزنید تا شکر در مواد حل شود و مخلوط شروع به بخار کنید.
مرحله 21بعد از اینکه مخلوط آب انار شروع به بخار کردن کرد از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا کمی خنک شود
مرحله 22ظرف رو در کاسه بزرگ آب یخ می گذاریم و هم می زنیم تا سس خنک و غلیظ بشه
مرحله 23دانه های انار رو اضافه می کنیم و هم می زنیم و بلافاصله روی کیک می ریزیم.
مرحله 24در یخچال می گذاریم تا ژلاتین سفت بشه بعد برش می زنیم.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین