مرحله 1 | فر رو با درجه ۳۵۰ فارنهایت گرم می کنیم. |
مرحله 2 | کف دو قالب هم اندازه به قطر۲۲ سانت کاغذ روغنی می ذاریم و قالب رو با کره چرب می کنیم. |
مرحله 3 | ابتدا تخم مرغ ها را با شکر مخلوط کنید و با درجه تندهمزن به مدت ۱۲ دقیقه بزنید تا وحجمش ۳برابر شود. |
مرحله 4 | . آرد را الک کنید و به مخلوط تخم مرغ و شکر اضافه کنید وسپس مواد را با لیسک از زیر به رو آورید تا حدی که مواد با هم مخلوط شوند در این مرحله اگر زیاد خمیر رو هم بزنید پف نمی کنه |
مرحله 5 | عصاره وانیل را اضافه کنید و مواد را مخلوط کنید |
مرحله 6 | خمیر رو بین دوتا ظرف کیکی که آماده کردیم نصف می کنیم و حدود ۲۵ تا ۳۰ دقیقه در فر می پزیم(در فر بادمای 175 درجه سانتیگراد یا 350در فارنهایت قرار داده تا روی کیک طلایی شودو کیک بپزد).. |
مرحله 7 | بعد از ۲۵ دقیقه برای چک کردن اینکه کیک پخته است می توانید ازخلال دندان استفاده کنید و درون کیک فرو ببریداگر تمیز بیرون آمد یعنی کیک پخته است و می توانید از فر خارج کنید و اجازه دهید کیک خنک شود بعد از پخت کیک شربت کیک را آماده کنید . |
مرحله 8 | برای شربت کیکاز مخلوط کردن ۱ ونیم فنجان آب انار و ۲ ق غ شکر درست می کنیم و هم می زنیم و کنار می گذاریم. |
مرحله 9 | برای کرم کیک: |
مرحله 10 | برای این کار ابتدا کره ها را با ۳ فنجان پودر شکر مخلوط کنیدو با همزن با سرعت کم به مدت ۱ دقیقه بزنید تا ترکیب شودند در زمان هم زدن نمک را هم اضافه کنید سپس سرعت همزن را به متوسط تغییر دهید و مواد را به مدت ۲ دقیقه هم بزنید تا پف کند |
مرحله 11 | حالا نصف پنیر خامه ای را به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا خوب با مواد ترکیب شود و سپس نصف دیگر را اضافه کرده و در حد ۱ دقیقه با سرعت متوسط همزن بزنید تا کرم کیک صاف و نرم شود |
مرحله 12 | سپس ۴ قاشق غذاخوری آب انار را به مخلوط کرم اضافه کنید و با سرعت متوسط به مدت ۱ دقیقه بزنید و بعد کرم کیک را در یخچال قرار دهید تا آماده شود |
مرحله 13 | هر کدام از کیک ها رو از وسط به دو لایه تقسیم می کنیم تا ۴ ورق کیک داشته باشیم. |
مرحله 14 | سمت برش خورده هر ورق رو با برس از شهد آب اناری که درست کردیم می مالیم. |
مرحله 15 | مابین لایه ها کرم پنیر خامه ای که درست کردیم می مالیم و لایه هارو روی هم می چینیم ولایه آخر رو طوری می گذاریم که قسمت برش خوردش پایین قرار بگیره. |
مرحله 16 | تمام سطح کیک رو کرم می مالیم. |
مرحله 17 | سپس مقداری کرم را در قیف بریزید و با ماسوره ستاره ای دور کیک را شکوفه بزنید بعد کیک را در یخچال به مدت نیم ساعت قرار دهید. |
مرحله 18 | رویه انار را که برای تزیین استفاه می شود آماده کنید |
مرحله 19 | ابتدا آب انار را در یک ظرف کوچک بریزید و سپس وانیل را اضافه کنید و پودر ژلاتین را کم کم به آن اضافه کنید و هم بزنید. |
مرحله 20 | سپس۲ قاشق غذاخوری شکر را اضافه کنید و ظرف را روی حرارت متوسط قرار دهید و مرتب هم بزنید تا شکر در مواد حل شود و مخلوط شروع به بخار کنید. |
مرحله 21 | بعد از اینکه مخلوط آب انار شروع به بخار کردن کرد از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا کمی خنک شود |
مرحله 22 | ظرف رو در کاسه بزرگ آب یخ می گذاریم و هم می زنیم تا سس خنک و غلیظ بشه |
مرحله 23 | دانه های انار رو اضافه می کنیم و هم می زنیم و بلافاصله روی کیک می ریزیم. |
مرحله 24 | در یخچال می گذاریم تا ژلاتین سفت بشه بعد برش می زنیم. |