زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۶ نفر |
مواد لازم |
---|
آرد ۱.۵ پیمانه |
تخم مرغ ۳ عدد |
پودر کاکائو ۱ قاشق مربا خوری |
پودر نارگیل ۲ قاشق غذاخوری سرخالی |
آب ۱/۲ پیمانه |
روغن مایع ۵ قاشق غذا خوری |
بیکینگ پودر ۱ قاشق مربا خوری |
وانیل ۱/۲ قاشق چای خوری |
شکر ۱/۲ پیمانه |
مرحله 1 | قبل هرکاری فرتون رو روشن کنین با دمای ۱۸۰ درجه. در شروع کار تخم مرغ و وانيل و شكر را با هم زن دور تند بزنيد تا كرم رنگ و كشدار بشه.بین پنج تا هفت دقیقه طول میکشه. |
مرحله 2 | بعد آب سرد را اضافه مي كنيم و چند دقيقه هم مي زنيم. |
مرحله 3 | سپس روغن را اضافه كرده و دو دقيقه مي زنيم. بعد آردو پودر کاکائو و بیكينگ پودر الک شده را کم کم به موادمون اضافه كرده به آهستگی مخلوط میكنيم. |
مرحله 4 | در مرحله آخر پودر نارگیل رو هم اضافه کرده و آروم هم میزنیم.در آخر مواد رو داخل قالب کاغذ روغنی انداخته ریخته و داخل فر با دمای ۱۸۰درجه سانتی گراد به مدت ۲۵تا ۳۵دقیقه میزاریم تا پخته شه. |
مرحله 5 | شما بعدبیست دقیقه تست کنین.چون دمای فرها متغیر هستش ممکنه بیشتر هم طول بکشه.این کیک بافتی بسیار نرم و پنبه ای داره که حتی برای خامه کشی هم میتونه مناسب باشه. |