سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



کیک کیک انگلیسی

کیک انگلیسی
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۱۲ نفر
مواد لازم
آرد ۲۸۰ گرم
شکر ۲۵۰ گرم
تخم مرغ ۶ عدد
شیر ۱۲۵ میلی لیتر
روغن مایع ۱۲۰ گرم
بیکینگ پودر ۱ قاشق غذا خوری
وانیل‏ ۱/۲ قاشق چای خوری
کیک انگلیسی
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت کیک انگلیسی
روش ساخت
مرحله 1ابتدا تمامی مواد را به دمای محیط برسانید. آرد و بکینگ پودر را الک کرده و کنار بگذارید
مرحله 2زرده و سفیده تخم مرغها را به دقت جدا کنید. سفیده را با دور تند همزن بزنید تا پفکی شود،سپس یک سوم از شکر را افزوده و مجددا بزنید تا کاملا ابری و سفت شود. سفیده را موقتا به یخچال انتقال دهید
مرحله 3زرده را همراه با وانیل و مابقی شکر بخوبی بزنید تا غلیظ و کشدار شود،سپس روغن را افزوده و یک دور بزنید تا ترکیب شوند
مرحله 4آرد الک شده و شیر را بصورت متناوب به زرده افزوده و با دور کند همزن بزنید تا ترکیب شده و مواد تمام شود(هم زدن زیادی لازم نیست،در حد ترکیب و یکدست شدن)
مرحله 5مواد زرده را به سفیده افزوده و به آرامی با کمک لیسک ترکیب کنید تا کاملا یکدست شوند(مراقب باشید زیادی هم نزنید که هم باعث خوابیدن پف کیک میشود و هم در نهایت کیک سفتی خواهید داشت)
مرحله 6قالب سایز ۲۷ میان تهی (یا ۲۵ گرد،۳۰در۸ دیواره دار) را آماده کرده و مواد را درونش بریزید و در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۵ درجه به مدت تقریبی ۵۰ دقیقه قرار دهید.
مرحله 7معمولا با این دما و تایم کیک پخته میشود اما بازهم با توجه به متغیر بودن فرها بعد از مدت پخت چک شود و اگر نیاز بود ده دقیقه دیگر زمان بدهید تا کاملا بپزد.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین